Sărbătorile "la pachet" cu bucate care mai de care mai interesante, însă pentru gospodine contează doar atât: să se facă rapid şi cu puţine ingrediente. Iată o reţetă excelentă pentru orice fel de Sărbători!
Spirale cu parmezan şi susan
Ingrediente:
1 foaie de aluat foietaj
1 gălbenuş mixat cu 1 lingura de lapte
60 gr parmezan
10 gr seminţe de mac
10 gr de seminţe de susan prăjite
Mod de preparare spirale cu parmezan şi susan:
1. Încinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Da parmezanul pe razătoare.
3. Unge foaia de aluat cu gălbenuşul mixat.
Citeşte pe observator.tv continuarea!
Cel mai simplu și mai delicios Ecler, fără coacere. Nu trebuie să știi să gătești... Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți oferă gratis REȚETA DE PÂINE DE CASĂ! Alții plătesc pentru ea!...