Antena Căutare

Acesta este cel mai bun SUFLEU de conopidă. Ingredientul secret de care trebuie să ştie orice gospodină

Sufletul de conopidă este un fel de mâncare care se prepară foarte repede şi nu necesită multe ingrediente. Poate fi servit atât cald, cât şi rece

Sufletul de conopidă este un fel de mâncare care se prepară foarte repede şi nu necesită multe ingrediente. Poate fi servit atât cald, cât şi rece.

Ingrediente:

500 grame de conopidă
2 ardei graşi roşii
100 grame de telemea de bivoliţă
100 de grame de caşcaval
3 ouă
100 ml lapte
2 linguri de smântână
sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Articolul continuă după reclamă

Conopida se spală, se desface în bucheţele şi se opăreşte timp de 5 minute, apoi se lasă la scurs şi se toacă mărunt. Se toacă şi ardeii, iar caşcavalul şi telemeaua se dau pe răzătoarea mare. Se pun într-un vas termorezistent, care a fost înainte uns cu unt.

Separat se bat două ouă peste care se pune laptele, apoi sare şi piper. Se adaugă peste compoziţia din vas.

Mai este nevoie şi de un sos, care va rumeni sufletul şi îi va da o crustă crocantă. Batem oul rămas cu două linguri de smântână şi puţin lapte, apoi îl turnăm şi pe acesta în vasul termorezistent.

Preparatul se dă la cuptor pentru circa 40 de minute. Se poate servi ca atare, sau sub formă de garnitură alături de piept de pui la grătar.

„Cina tăietorului de lemne” e ideală pentru oricine a avut o zi grea de muncă! Se face imediat și gustul e garantat... Secretul celui mai gustos pui prăjit din lume a fost descoperit! Vei vedea imediat diferența!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist Vineri, 22.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x