Antena Căutare

Alina-Sandra Cucu a avut parte de un super curs de gătit cu Chef Florin Dumitrescu! A ieșit spectacol în bucătărie!

Alina-Sandra Cucu este marea câștigătoare a concursului „Chef-ul rețetelor”, ce s-a desfășurat în aplicația „Chefi la cuțite”!

Alina-Sandra Cucu este marea câștigătoare a concursului „Chef-ul rețetelor”, ce s-a desfășurat în aplicația „Chefi la cuțite”!

Are 40 de ani, este de meserie antropolog și momentan locuiește la Berlin. Iubește să citească, să se plimbe și mai ales...să gătească!

Alina a avut ocazia să participe la un curs de gătit oferit de Chef Florin Dumitrescu, premiu ce a fost pus la bătaie în aplicația „Chefi la cuțite”!

Totul s-a petrecut în ambianța plăcută de la „D Social Kitchen” din inima Bucureștiului. Aici, Alina a avut parte de o experiență cu adevărat unică!

Cu răbdare, Chef Florin Dumitrescu i-a explicat regulile de aur dintr-o bucătărie: cum se curăță mai ușor legumele, cum se taie diferitele ingrediente, cum se filetează un pește și cum se pregătește carnea, dar și care sunt cuțitele și ustensilele pe care trebuie să le aibă un bucătar priceput.

Desigur, înainte de a da drumul la foc și de-a începe gătitul, bucătarii noștri și-au făcut aprovizionarea cu cele mai proaspete ingrediente din cămara Lidl.

Apoi s-a dat drumul la foc și a început gătitul!

Bucătăria celor de la „D Social Kitchen” oferă ambientul perfect pentru a găti cu multă pasiune, făcându-te să te simți ca la tine acasă. Și atmosfera plăcută din jur parcă te îmbie să pui un strop de magie și în farfurie.

Alina a ascultat cu atenție sfaturile primite de la Chef Florin Dumitrescu și a profitat de ocazie ca să își lărgească orizontul culinar.

Câștigătoarea concursului „Chef-ul rețetelor” (organizat de Antena 1 cu ajutorul sponsorului oficial Lidl) a trecut printr-o serie de lecții extrem de utile. Meseria aceasta se învață mai ales observând alți maeștri bucătari. Și de la cine ai putea să înveți mai multe în ale gătitului, dacă nu chiar de la Florin Dumitrescu?

Mai întâi au făcut o delicioasă supă de ceapă, ce a mers direct la suflet. Apoi au încercat o supă cremoasă de țelină. Lucrurile s-au mai complicat atunci când Alina a învățat cum se face cea mai bună friptură din lume, ce condimente se pun și mai ales, cum și cât se gătește. Și lângă o friptură savuroasă ce poată să meargă mai bine decât o garnitură sănătoasă de legume? După o adevărată simfonie de mirosuri și arome, ce poate să meargă mai bine decât niște mere cu caramel?

Pas cu pas, Alina-Sandra Cucu a învățat lecții prețioase de gătit, pe care abia așteaptă să le pună în aplicare.

„Peste câteva zile îmi voi chema prietenii în vizită și am să le gătesc tot ce am învățat aici”

La final, Alina a plecat fericită de experiența pe care a avut-o!

„Am învățat foarte multe lucruri. Iar Chef Florin Dumitrescu este o persoană foarte de treabă, chiar mi-a plăcut mult de el. Abia aștept să mă uit la sezonul patru al emisiunii”

Chef Florin Dumitrescu, dezvăluiri în premieră despre viața sa personală: "Soţia mea este şefa"... Miracolul care l-a salvat pe cheful cu inimă de rocker! Machete de la ”Chefi la cuțite” a văzut moartea cu ochii: ”Medic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x