Live acumJuramantul
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Chef Cătălin Scărlătescu și-a pierdut cumpătul! Amalia Bellantoni l-a sos din sărite: „Gata, PLEACĂ de aici! Nu mai pot cu tine”

Chef Cătălin Scărlătescu și-a pierdut cumpătul, în cea de-a patra confruntare din sezonul șapte „Chefi la cuțite”. Concurenta Amalia Bellantoni a reușit să-l scoată din nou din sărite.

Amalia Bellantoni și chef Cătălin Scărlătescu.

Se pare că chef Cătălin Scărlătescu și concurenta Amalia Bellantoni nu s-au înțeles în privința unor… pișcoturi pentru un tiramisu.

„Gata! Mor! Nu mă înțeleg cu tine deloc! Gata, lasă-mă în pace! Cu tine nu se poate!”, a izbucnit chef Cătălin Scărlătescu.

„N-am avut timp nici măcar jumătate de secundă să respir în proba asta! Eu m-am învățat cu soțul meu să tac din gură, să îi fac să se simtă ei bine, cu orgoliul lor bărbătesc”, a spus Amalia Bellantoni.

Proba este extrem de importantă pentru echipa mov, care nu își permite să ajungă la duel, deoarece a mai rămas în patru oameni.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro