Antena Căutare

Chef Cătălin Scărlătescu și-a pierdut cumpătul! Amalia Bellantoni l-a sos din sărite: „Gata, PLEACĂ de aici! Nu mai pot cu tine”

Chef Cătălin Scărlătescu și-a pierdut cumpătul, în cea de-a patra confruntare din sezonul șapte „Chefi la cuțite”. Concurenta Amalia Bellantoni a reușit să-l scoată din nou din sărite.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a pierdut cumpătul! Amalia Bellantoni l-a sos din sărite: „Gata, PLEACĂ de aici! Nu mai pot cu tine”
Amalia Bellantoni și chef Cătălin Scărlătescu.

Se pare că chef Cătălin Scărlătescu și concurenta Amalia Bellantoni nu s-au înțeles în privința unor… pișcoturi pentru un tiramisu.

„Gata! Mor! Nu mă înțeleg cu tine deloc! Gata, lasă-mă în pace! Cu tine nu se poate!”, a izbucnit chef Cătălin Scărlătescu.

„N-am avut timp nici măcar jumătate de secundă să respir în proba asta! Eu m-am învățat cu soțul meu să tac din gură, să îi fac să se simtă ei bine, cu orgoliul lor bărbătesc”, a spus Amalia Bellantoni.

Proba este extrem de importantă pentru echipa mov, care nu își permite să ajungă la duel, deoarece a mai rămas în patru oameni.

Articolul continuă după reclamă
Provocare cumplită în cea de-a patra confruntare! Chef Sorin Bontea și-a făcut praf adversarii? Le-a ales cele mai impos... Panică la „Chefi la cuțite”! Echipa albastră a făcut o gafă imensă! „Cineva i-a spălat pe creier cumva și le-au căzut ne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x