Antena Căutare

Amuleta 17 de la „Chefi la cuțite”, cea mai puternică de până acum! Ce bonus aduce: „Le întrece pe toate”

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au primit o lovitură grea de la Gina Pistol, căci aceasta a pus la bătaie, în ediția 17 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, cea mai puternică amuletă de până acum!

Amuleta 17 de la „Chefi la cuțite”, cea mai puternică de până acum! Ce bonus aduce: „Le întrece pe toate”
Ce bonus aduce amuleta 17 de la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 17 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Gina Pistol i-a surprins pe cei trei jurați cu o veste complet neașteptată. Aceasta i-a anunțat că nu există o temă impusă pentru proba de amuletă.

În schimb, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu trebuie să gătească un preparat cât mai gustos, folosindu-se doar de ingredientele primite în cutia cu surprize.

Ce bonus aduce amuleta 17 de la emisiunea Chefi la cuțite

Chiar dacă nu toate dintre acestea trebuie utilizate, sarcina este una extrem de dificilă și îi obligă pe cei trei chefi să dea dovadă de multă imaginație și creativitate.

citește și: Cristian Boca este cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Reacția lui Bontea: „Băi, nu cred”

„Ai dreptul să iei orice amuletă vrei de la ceilalți chefi și să o folosești pe loc”, acesta este bonusul pe care îl aduce amuleta 17, din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

„Wow, amuleta asta întrece toate amuletele. Practic, nu face altceva decât să anuleze o amuletă a unui chef”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.

„E o amuletă foarte puternică. E o amuletă pe care ți-o dorești foarte mult. Din punctul meu de vedere e o zi foarte grea”, a dezvăluit Florin Dumitrescu.

citește și: Bogdan Boceanu de la „Chefi la cuțite” a fost căutat de FBI și a făcut primul milion de dolari, până la 18 ani

Cea care face degustarea și jurizarea în această ediție, pentru amuleta 17 de la „Chefi la cuțite”, este Ana Consulea, un celebru patiser din România!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Gina Pistol, lovitură grea pentru chefi! Ce au descoperit bucătarii în cutiile misterioaose, la „Chefi la cuțite”... Claudia Radu a emoționat cu dezvăluirile sale, la „Chefi la cuțite”! „M-am simțit hărțuită, umilită”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x