Antena Căutare

Belgia sau Franța? Meci la cuțite în echipa gri. Mihali Cristian George a plecat acasă! Chef Dumitrescu: cu un ochi râde, cu altul plânge!

După jurizarea chefilor, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, doi concurenți din echipa argintie intră la baraj. Cei mai buni!

După jurizarea chefilor, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, doi concurenți din echipa argintie intră la baraj. Cei mai buni!

A fost o seară dificilă nu doar pentru chefi, cât și pentru concurenți! Nu a fost deloc ușor să facă față provocărilor!

Emoțiile au fost mari! Prima probă de gătit pentru copii i-a pus pe concurenți în fața unei situații destul de dificile.

Fiecare a luptat pentru echipa sa, dar se pare că nu toți au muncit la fel de mult!

După un duel crâncen între Mihali din Franța și Marius din Belgia, dat prin încercarea de a prepara orice, iată că a venit și deznodământul. Două farfurii geniale de finală, primul mizând pe tartar de ton cu sos de mango, al doilea pe delicioasa carne de rață cu sos de conopidă și ciuperci. Și nu numai!

De data aceasta, Mihali Cristian George din Franța a părăsit competiția!

„La un punct diferență”, a spus Dumitrescu.

BRUNCH: o „struțo-cămilă” sau „2 în 1” - mic dejun sau prânz în aceeași farfurie! Provocare supremă pentru duel!... O nouă bătălie plină de bună dispoziție la "Chefi la cuțite"! Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au au ajuns l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x