Antena Căutare

”Când aveam 14 ani, mama a murit, iar familia mi s-a destrămat. Atunci am început să gătesc!” Povestea unei farfurii inspirate din viață!

Doamne, câte emoții! Dar sperăm să fie contructive! Sebastian abia a reușit să se adune și să ne spună două vorbe despre el! Dar a trecut peste ele și s-a pus pe gătit!

Doamne, câte emoții! Dar sperăm să fie contructive! Sebastian abia a reușit să se adune și să ne spună două vorbe despre el! Dar a trecut repede peste.

”Mi-e frică de eșec, la 14 ani mama a murit, iar familia mi s-a destrămat. A trebuit să învăt să ma descurc singur. Așa am început să gătesc”, a povestit concurentul.

A pregătit pentru chefi o rețetă proprie, cu mușchiuleț de porc, cu care are încredere că va face impresie bună.

Dar până la mâncare, stați așa că l-au găsit pe băiat, licențiat în tehnologia construcțiilor de mașini. Luat la întrebări despre mașina cea nouă a lui Scărlătescu, Sebastian nu a uitat de ce se află la ”Chefi la cuțite”.

Deci, cuțitele? Sunt sau nu sunt? Sunt două și îl trimit mai departe în competiție!

Chefii scot cuțitele! ”Alex din Danemarca” știe deja în ce echipă s-ar duce: ”Dacă nimerești la mine, ai încurcat-o!”... Bun venit la Scărlătescu, zis și gustosu’ pofticiosu’! ”Doamnă, s-ar putea să înceapă scandalul. Eu vreau să vă fac o of...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Ultimele știri
x