Antena Căutare

Câștigătorul Gianny Bănuță se întoarce la „Chefi la cuțite” cu o farfurie plină de...tarantule! Reacția lui chef Florin Dumitrescu e de-a dreptul demențială!

Gianny Bănuță, marele câştigător al celui de-al treilea sezon ,,Chefi la Cuțite” revine luni seară în fața lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, mentorii călătoriei sale culinare. Mai încrezător, dar nostalgic în ceea ce privește întoarcerea în bucătăria care i-a asigurat succesul, piteșteanul a vrut să își demonstreze încă o dată îndemânarea, dar și imaginația.

Gianny Bănuță, marele câştigător al celui de-al treilea sezon ,,Chefi la Cuțite” revine luni seară în fața lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, mentorii călătoriei sale culinare. Mai încrezător, dar nostalgic în ceea ce privește întoarcerea în bucătăria care i-a asigurat succesul, piteșteanul a vrut să își demonstreze încă o dată îndemânarea, dar și imaginația.

Familiar cu tensiunea ce se resimte pe parcursul preselecțiilor la bancul de lucru, fostul concurent a vrut să creeze puțină tensiune și la masa juraților. Gianny cunoaște importanța unui plating impecabil și modalitățile prin care să combine cele mai inedite ingrediente, dar de data aceasta a vrut să șocheze printr-o alegere exotică și a așezat în farfurie un preparat culinar care stă la granița dintre excentricitate și fobie: tarantula.

Pentru orice individ, o astfel de degustare ce respectă rețetele tradiționale asiatice se poate dovedi a fi un test veritabil al curajului și extravaganței. Iar dacă adăugăm și faptul că degustarea se face pe nevăzute, putem vizualiza reacția chefilor de mâine seară când vor ridica cloșurile. Gianny a dezvăluit că a ales acest preparat după ce s-a documentat despre modul în care poate găti cel mai vestit răsfăț culinar din Phnom Penh, capital Cambodgiei.

Articolul continuă după reclamă

Prăjite normal, fripte sau date prin tempura, tarantulele sunt cea mai atractivă gustare a localnicilor și turiștilor de pe teritoriul asiatic. Marele câștigător al celui de-al treilea sezon „Chefi la Cuțite” a ales varianta tradițională și a folosit tempura, îmbrăcând păienjenii într-o maia aurie, crocantă. Dacă farfuria a fost un deliciu pentru chefi și dacă aceștia au avut suficient curaj rămâne de văzut luni seară, de la ora 20:00.

Gianny Bănuță mărturisește că parcursul său în emisiunea „Chefi la cuțite” a fost cea mai frumoasă experiență, iar emoțiile și adrenalina fiecărei probe l-au motivat mereu să se autodepășească. Ca orice profesionist, nu este adeptul jumătăților de măsură, iar îndemânarea din bucătăria mediteraneană și franțuzească nu l-au făcut să se oprească din a evolua și a se juca cu aromele. Talentatul concurent din echipa mov a lui chef Scărlătescu a declarat că s-a îndrăgostit curând de bucătăria asiatică și ar dori să ajungă să experimenteze autenticitatea tradițiilor culinare și culturale ale Asiei. Mai mult, consideră că măiestria acestei bucătării constă în combinațiile inedite de textură și savoare ce pot transforma și cel mai ciudat preparat în ceva spectaculos.

Reacțiile spumoase din momentul degustării, dar și verdictul în ceea ce privește savoarea inedită a farfuriei câștigătorului din cel de-al treilea sezon ,,Chefi la cuțite”, toate mâine seară de la 20:00, pe Antena 1!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei Miercuri, 20.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x