Antena Căutare

Catalin Scărlătescu dezvăluie fanilor amănunte din viaţa sa de Chef: “am incercat carnea de sobolan. Are gust de …”

În cadrul unei sesiuni live pe pagina oficială de facebook a Antenei 1, fanii au luat locul reporterului şi l-au asaltat pe Catalin Scărlătescu, unul dintre cei trei juraţi “Chefi la cuţite”. Iata cele mai interesante întrebări şi cum a răspuns:

- Cum arată acest sezon de Chefi la cutite in opinia ta?

- Plin de veselie, cântam, îl speriem pe chef Dumitrescu în toate felurile posibile şi cu tot felul de gândaci, scorpioni şi alte insecte din plastic. Dar şi el m-a convins să cânt numai cântecele ce le ştie de la fiicele sale. La un moment dat am purtat şi o perucă pentru a-l distra pe chef Bontea pentru că venise îmbufnat de acasă.

- Ce ne poţi spune despre preselecţiile de anul acesta relativ cu cele anterioare?

- Foarte puţini concurenţi se întorc din sezoanele trecute, iar mâncarea este parca altfel în acest sezon. Dacă în primul sezon am mâncat mult somon, acum preparatele sunt mai diversificate si am avut surpriza sa intalnim feluri pe care nu le mai mâncasem pana acum …

- Ce cauţi într-o farfurie când trebuie să dai un verdict?

- Mai nou jurizez la un alt nivel, dacă găsesc greşeli stau şi mă întreb de ce a facut eroarea respectiva şi cum a ajuns să greşească! Nu mai sunt la modul : “Nu-i bun, altul la rand”. Poate în greşeală lui omul a vrut să facă un lucru fantastic, asa ca încerc să scot de la un concurent povestea care stă în spatele acelei farfurii. Sunt atent şi vizual, ma uit cu cu “zoom” la tot :))

- Ce ai aflat despre tine de când eşti jurat “Chefi la cuţite”?

- Am învăţat că pot fi un om flexibil. Inainte aveam o atitudine rigidă, eram în lumea mea în bucătărie şi nu acceptam altceva mai mult decât ştiam.

- Ce ai mancat mai puţin obişnuit pina acum?

- Him ... am mâncat carne de camila, de şarpe, de şobolani …. le-am încercat pe toate :)).

- Îţi aminteşti vreo poveste legată de una dintre aceste experienţe culinare?

- Daaaaa, am lucrat pe un vapor şi de obicei când ancoram undeva lângă noi mai era o nava, iar noi, cei din bucatarie, ne invitam la un fel de schimb de experienta. Într-o dimineaţă am ieşit pe punte, iar bucătarul de pe celălalt vapor mi-a făcut semn să merg la el. Si, m-am dus. Acolo erau foarte mulţi filipinezi, iar la un moment dat îmi arată nişte bucăţi de carne mai ... alfel. Am întrebat ce e inainte sa gust. Răspunsul lui m-a şocat puţin: mi-a spus că e carne de şobolan şi mi-a aratat un astfel de exemplar întins pe trei beţe şi pus la uscat. Nu-mi putem imagina că aş putea mânca aşa ceva, dar de curiozitate mi-a arătat cum ajung să îi gătească. M-a dus pe ţărm la un magazin de specialitate unde am vazut cum hrăneau şobolanii cu grăunte, la fel cum facem noi românii cu găinile. Când am văzut că totuşi sunt crescuţi ca orice alt animal, m-am încumetat şi am mâncat: are un gust pe care nu îl poţi compara cu alt tip de carne, e dulceag.

- Dintre tot ce ai încercat mai deosebit până acum, care a avut gustul cel mai interesant?

- Un fruct, Jackfruit se numeşte. Era o combinaţie proaspătă ce ducea spre lămâie, chiar am rămas impresionat …

- Cum este bucătăria pentru tine?

- În opinia mea, bucătăria este o ştiinţă şi nu o artă. Platingul unei farfurii este un simt estetic, dar nu o artă. Aş mai bagă meseria de bucătar la o categorie de meserii periculoase deoarece inhalezi foarte multe mirosuri.

- Este ceva ce nu îţi place să mănânci?

- Nu, nu-mi permit în meseria asta să fiu mofturos pentru că datoria mea e să gust din toate.

- Ai fost vreodată la dietă?

- Da, acum doi ani. Mă speriasem şi mi-am zis că vreau să slăbesc. In două luni jumate am dat jos 20 de kilograme. Am mâncat numai verdeaţă, iar două zile pe săptămâna aveam voie omletă din albuşuri, acela era momentul de răsfăţ :))

- Toată lumea vrea să te însoare, ce părere ai despre asta?

- Nicio părere, nu ştiu dacă mă voi însura vreodată. O singură dată mi-am dorit să mă însor.

- Ce crezi că e mai important într-o relaţie că această să funcţioneze?

- Sinceritatea este de departe acel ceva care ţine relaţia strânsă şi bunul simt care se leagă.

- De ce nu ai scos o carte de bucate până acum?

- Pur şi simplu nu ştiu dacă mi-aş dori să fac una, nu este tocmai un deziderat până mor.

- Există ceva de care te temi?

- Mă tem de prostie, prostia unora care pot face ceva rău, în bucătărie, pe stradă, la volan etc.

Pe chef Cătălin Scarlatescu îl puteţi vedea în fiecare luni şi marţi de la ora 20:30, alături de chef Sorin Bontea şi chef Florin Dumitrescu în cadrul emisiunii “Chefi la cuţite” pe Antena 1.

Gina Pistol vorbeşte despre despărţire! Ce spune frumoasa vedetă despre statutul de burlăciţă!... Românul are o super poveste: ”Am plecat fraudulos în Grecia, pe jos. Am mers două săptămâni, pentru că trenul n-a mai v...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Citește și
Mesajul emoționant al lui Chef Ștefan Popescu pentru fiul său cel mare cu ocazia zilei onomastice. Cât de bine seamănă cei doi
Mesajul emoționant al lui Chef Ștefan Popescu pentru fiul său cel mare cu ocazia zilei onomastice. Cât de bine...
Ce se întâmplă cu cadourile pe care Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte le primesc de la admiratori de Crăciun. Copiii Familiei Regale urmează un protocol strict
Ce se întâmplă cu cadourile pe care Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte le primesc de la... Catine.ro
Cum comentează Sergiu Deac imaginile cu Tal Berkovich. Ce spune despre legătura dintre ei
Cum comentează Sergiu Deac imaginile cu Tal Berkovich. Ce spune despre legătura dintre ei
Demet Özdemir vorbește despre cel mai recent rol al său. „Îmi amintește despre iubirile imposibile”
Demet Özdemir vorbește despre cel mai recent rol al său. „Îmi amintește despre iubirile imposibile” Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul împlinit
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Judecătorul Laurențiu Beșu, protagonist în documentarul Recorder, va deveni procuror la Parchetul Judecătoriei Giurgiu | VIDEO
Judecătorul Laurențiu Beșu, protagonist în documentarul Recorder, va deveni procuror la Parchetul Judecătoriei... Libertatea.ro
Nepotul cel mare al lui Ion Ţiriac a dat o lovitură uriaşă. Şi-a făcut tatăl mândru: “Mereu m-a susţinut”
Nepotul cel mare al lui Ion Ţiriac a dat o lovitură uriaşă. Şi-a făcut tatăl mândru: “Mereu m-a... AntenaSport
Este vestea momentului în showbiz! Chiar înainte de Crăciun, vedeta a adus pe lume cel de-al patrulea copil. Prima imagine cu bebelușul: „Raza mea de soare”
Este vestea momentului în showbiz! Chiar înainte de Crăciun, vedeta a adus pe lume cel de-al patrulea copil. Prima... Elle
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la... Spynews.ro
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…”
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară HelloTaste.ro
Cel mai lung tunel din lume este finalizat. Are 22 de kilometri și a fost săpat în munți
Cel mai lung tunel din lume este finalizat. Are 22 de kilometri și a fost săpat în munți Antena3.ro
OpenAI lansează magazinul de aplicații ChatGPT. Ce poți găsi pe el
OpenAI lansează magazinul de aplicații ChatGPT. Ce poți găsi pe el useit
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Există Dumnezeu? Iată răspunsul celui mai inteligent om din lume
Există Dumnezeu? Iată răspunsul celui mai inteligent om din lume Jurnalul
Semnele subtile prin care Universul îți spune că ești pe drumul greșit
Semnele subtile prin care Universul îți spune că ești pe drumul greșit Kudika
PRIMUL 𝗠𝗘𝗦𝗔𝗝 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗖 al Ralucăi Moroșanu după MOMENTUL care a ZGUDUIT întreaga Justiție! «Aseară la ora 20...»
PRIMUL 𝗠𝗘𝗦𝗔𝗝 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗖 al Ralucăi Moroșanu după MOMENTUL care a ZGUDUIT întreaga... Redactia.ro
Trei obiceiuri zilnice care ne sărăcesc fără să ne dăm seama. Cum le putem transforma în profit
Trei obiceiuri zilnice care ne sărăcesc fără să ne dăm seama. Cum le putem transforma în profit Observator
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard MediCOOL
Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie
Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie HelloTaste
FOTO. Mădălina Ghenea a pus furtunul cu apă pe ea și imaginile sunt hot
FOTO. Mădălina Ghenea a pus furtunul cu apă pe ea și imaginile sunt hot ProSport
Cornel și Bianca Păsat au ANULAT divorțul! IREAL ce s-a întâmplat, cu câteva ore înainte să ajungă la notar
Cornel și Bianca Păsat au ANULAT divorțul! IREAL ce s-a întâmplat, cu câteva ore înainte să ajungă la notar CanCan
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii DeParinti
Soțul înstrăinat al Siei a făcut o declarație șocantă despre sobrietatea artistei, în plin scandal privind custodia copilului
Soțul înstrăinat al Siei a făcut o declarație șocantă despre sobrietatea artistei, în plin scandal privind... ZUTV
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase... UseIT
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente Hello Taste
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x