Cătălin Scărlătescu își serbează aniversarea. Câți ani a împlinit îndrăgitul chef și ce imagine a publicat de ziua lui

Cătălin Scărlătescu a împlinit 49 de ani, iar fanii și prietenii i-au transmis o mulțime de urări.

Cătălin Scărlătescu a împlinit 49 de ani

Antena 1

Cătălin Scărlătescu s-a născut pe 20 iulie 1972, iar astăzi, îndrăgitul chef împlinește vârsta de 49 de ani. Juratul de la Chefi la cuțite a publicat pe contul său de Instagram o imagine cu un preparat din pește și cu descrierea: „Hai cu La mulți ani”, ceea ce i-a determinat pe fani să-i facă urări de bine, cu ocazia aniversării. „La mulți ani fericțiți, chef Cătălin”, i-au scris fanii în comentarii, în dreptul imaginii care a fost realizată în Grecia.

Ce urări a primit Cătălin Scărlătescu la împlinirea vârstei de 49 de ani

De asemenea, prietenii și colegii i-au făcut și ei urări îndrăgitului chef care împlinește vârsta de 49 de ani.

„La multi ani iubire!!! Sa fii sanatos, iubit si sa ramai mereu asa om frumos cu inima mare”, i-a trannsmis Cătălin Rizea, care a făcut parte din echipa carourilor lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite. Soțul Addei a și publicat o imagine cu el alături de Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Cu cine s-a întâlnit Cătălin Scărlătescu, în timpul vacanței din Grecia! Imagine de zeci de mii de like-uri: „Ești minunat”

Sorin Bontea, colegul lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la uțite a publicat la rândul său o imagine pe rețelele sociale și un mesaj cu o urare.

„Cine n-are un Cătălin, să-și găsească neapărat! Îți poate scoate peri albi (după cum se și vede), dar e prietenul ăla pe care te poți baza întotdeauna! La mulți ani, chef Cătălin Scărlătescu. Ți-am pregătit un buchet de leuștean”, a scris Sorin Bontea în drepul imaginii în care apare îmbrățițându-și colegul și prietenul.

Printre cei care i-au mai urat „La mulți ani” lui Cătălin Scărlătescu de ziua lui s-au numărat: Nicoleta Pop, Andra Mihai, sau Narcisa Birjaru, care au făcut parte din echipa mov, în sezonul 9 de Chefi la cuțite.

Cătălin Scărlătescu a câștigat sezonul 9 Chefi la cuțite

De altfel, sezonul 9 al show-ului culinar a fost câștigat de chef Cătălin Scărlătescu, finalista lui, Narcisa Birjaru, obținând titlul de prima femeie câștigătoare, din toate cele 9 sezoane difuzate la Antena 1.

Cătlin Scărlătescu este un chef îndrăgit atât de fani cât și de concurenți, fapt dovedit de dorința multor bucătari de a lucra și de a face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Ce a dezvăluit sora lui chef Cătălin Scărlătescu despre viața lui amoroasă. Carmen Istrate și-a "demascat" fratele

Într-o discuție cu Pepe, în cadrul proiectului artistului intitulat Bar online, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre profesia sa, care în trecut nu era la fel de râvnită și de interesantă ca acum. Chef-ul și-a amintit că în perioada în care și-a început cariera a fi bucătar nu reprezenta o meserie atractivă din punctul de vedere al femeilor. Scărlătescu spune că de când el și colegii lui, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au început să apară la televizor, meseria de bucătar s-a transformat în chef, iar toată lumea este mult mai interesată de această profesie.

„Ce am reușit să fac eu și colegii mei a fost să transformăm meseria de bucătari în chefi. Pe vremuri nu era cu plating”, a afirmat chef Cătălin Scărlătescu în cadrul emisiunii Bar Online.

Ultimele știri