Antena Căutare

Cu cine s-a întâlnit Cătălin Scărlătescu, în timpul vacanței din Grecia! Imagine de zeci de mii de like-uri: „Ești minunat”

Cătălin Scărlătescu, îndrăgitul jurat al emisiunii „ Chefi la cuțite”, a dezvăluit fanilor săi de pe Instagram cu cine s-a întâlnit, chiar în timpul vacanței sale din Grecia.

catalin scarlatescu in bucataria chefi la cutite Galerie
Cătălin Scărlătescu a plecat într-o vacanță în Grecia | Antena 1

Sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite” de la Antena 1 s-a terminat cu o victorie uriașă pentru Cătălin Scărlătescu. Liderul echipei mov a luptat în marea finală alături de Narcisa Birjaru, tânăra care a reușit să pună mâna pe marele trofeu.

Mândru că va avea o statuie specială cu bustul său, liderul echipei mov și-a luat după emisiune o binemeritată vacanță în Grecia. Acolo, juratul a avut parte de o întâlnire cu totul și cu totul neașteptată.

Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” a publicat pe Instagram o poză de senzație din Grecia

După numeroase battle-uri și dueluri ce au ținut publicul cu sufletul la gură, Cătălin Scărlătescu a decis că a venit momentul să se bucure din plin de vară și de plăcerile pe care le aduce aceasta.

Cei care îl urmăresc și îl admiră pe juratul emisiunii „Chefi la cuțite” știu despre el faptul că este extrem de pasionat de pescuit și de rețetele pe bază de pește. După ce și-a testat din nou dibăcia în materie de mânuit undițele și după ce s-a bucurat de ieșirile cu prietenii, Cătălin Scărlătescu a decis să plece într-o excursie în Grecia.

Citește și: Îți amintești de Lavinia Ilcău, „diva” lui Scărlătescu? E complet schimbată și fanii abia au recunoscut-o. Cum arată

Surpriza a fost mare atunci când urmăritorii săi de pe Instagram au descoperit cu cine s-a întâlnit acesta în Mykonos. Fotografia a făcut senzație și a adunat mai bine de douăzeci și șase de mii de reacții și peste o sută de comentarii, semn că fanii au fost încântați.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cătălin Scărlătescu s-a întâlnit cu celebrul bucătar Salt Bae, pe numele său adevărat Nusret Gökçe. Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a fost încântat și chiar a făcut o poză cu turcul-fenomen.

„Ești minunat”, a scris acesta, în limba turcă, în dreptul fotografiei pe care publicat-o pe Instagram.

Citește și: Ce a dezvăluit sora lui chef Cătălin Scărlătescu despre viața lui amoroasă. Carmen Istrate și-a "demascat" fratele

Pentru cei care nu știu, Nusret Gökçe este un celebru bucătar turc, deținător al unui lanț de restaurante de lux. La Nusr-Et merg vedete și milionari din întreaga lume, pentru a savura o friptură savuroasă. Dar ceea ce l-a făcut cunoscut pe chef este porecla de Salt Bae, primită pentru modul „artistic” în care toarnă sarea pe bucatele pe care le pregătește pentru oaspeții și clienții săi.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Rikito Watanabe (Riki) de la „Chefi la cuțite” s-a întâlnit cu Cristina Mălai și a avut o surpriză. Ce a dezvăluit despr... Valentina Pelinel, mândră de angajata sa Narcisa Birjaru. Cum s-au fotografiat cele două la hotelul lui Cristi Borcea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x