Antena Căutare

Ce a postat Cosmin Berki după ce a fost la un pas de eliminare la Chefi la cuțite. Mesajul său pentru Sorin Bontea

Ediția de Chefi la cuțite de pe 10 octombrie 2023 a fost una cu foarte mari emoții pentru Cosmin Berki. Concurentul a fost la un pas de eliminare, după ce a primit cel mai mic punctaj.

Colaj cu  Cosmin Berki Galerie
Cosmin Berki a fost salvat de la eliminare la Chefi la cuțite | Antena 1

Ediția de Chefi la cuțite de difuzată pe 10 octombrie 2023 a fost una cu răsturnări de situație. Mai întâi, Irina Fodor a anunțat că vor avea loc 2 eliminări, iar la finalul serii acest lucru nu a mai fost cu putință pentru că pe penultimul loc s-au clasat 3 concurenți care au obținut 8 puncte. Apoi, nimeni nu a mai fost eliminat pentru că Sorin Bontea și-a folosit amuleta salvatoare.

Cosmin Berki, concurentul care a intrat în echipe ca făcând parte din echipa lui chef Scărlătescu, a obținut numai 4 puncte la proba lactatelor.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. De ce a răbufnit Sorin Bontea. Cătălin Scărlătescu, enervat de Cosmin Berki și Raluca Hulubei

Ce a transmis Cosmin Berki, după ce a fost salvat de Sorin Bontea de la eliminare

La scurt timp de la difuzarea imaginilor în care Cosmin Berki a primit tunica portocalie, acesta a publicat un mesaj scurt pe rețelele sociale.

„Noi începuturi la chef Sorin Bontea. Mulțumesc”, a scris Cosmin Berki pe contul său de Instagram.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Cosmin Berki în timpul celui de-al șaselea battle. Ce a zis

Mariposa i-a transmis un mesaj în online lui Cosmin, pentru a-i ura bun venit în echipa lui Sorin Bontea: „Noul nostru coleg! Bine ai venit în echipa Soarelui Răsare”.

Battle-ul s-a încheiat cu victoria răsunătoare a echipei magenta, condusă de chef Florin Dumitrescu. Scorul a fost de 9 farfurii pentru echipa lui Dumitrescu, 2 pentru echipa lui Sorin Bontea și 0 pentru echipa lui Cătălin Scărlătescu. Astfel, echia Soarelui Răsare și echipa Saint Tropez au intrat la duel. Proba lactatelor a presupus ca fiecare concurent să dea un preparat, din lista existentă de preparate, unui concurent din echipa adversă. Cosmin Berki a fost însărcinat de Habibi să gătească un bulz.

Citește și: Cum arată Cristina Sabău (Mariposa) de la Chefi la cuțite sezonul 12 în costum de baie. Pozele la care fanii au reacționat rapid

Cosmin Berki a avut un parcus interesant în acest sezon de Chefi la cuțite și a pus pe farufurie preparate care mai de care mai gustoase și pretențioase. De data aceasta, însă, din dorința de a crea ceva mai special, nu a fost în temă, motiv pentru care chefii nu au apreciat bulzul său în miniatură, încojurat de bucăți de carne de vită și de cartofi îmbrăcați într-o glazură gri.

Cosmin Berki a obținut 4 puncte, dar Sorin Bontea l-a salvat de la eliminare.

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2023. Cosmin Berki a fost salvat de la eliminare de chef Sorin Bontea... Răsturnare de situaţie la Chefi la cuţite, într-o ediţie lider de audienţă. Cosmin Berki a fost salvat de echipa portoca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x