Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

Ce s-a întâmplat în ultimul battle din sezonul cu numărul șapte „Chefi la cuțite”. Emoțiile și tensiunea au fost la ordinea zilei, iar doi concurenți au părăsit competiția

Concurenții rămași în competiția celui mai iubit show culinar își vor începe ziua cu același gând, acela de a se întoarce în bucătăria Chefi la cuțite, conștienți însă ca de data aceasta miza este una mult mai mare. La finalul ultimului battle va fi dezvăluit numele semifinaliștilor. Ediția a fost plină de emoții, dar și de tensiune.

Ce s-a întâmplat în ultimul battle din sezonul cu numărul șapte „Chefi la cuțite”. Emoțiile și tensiunea au fost la ordinea zilei, iar doi concurenți au părăsit competiția

Momente grele pentru Alexandru Comerzan de la Chefi la cuțite. ”Fetița mea este la operație în Italia! Nu știu cum o să fie ziua de azi pentru mine”, a spus concurentul.

„Este ultima bătălie, bătalia finală. A fost cea mai lungă bătălie, 10 battle-uri.E un concurs foarte lung, foarte frumos. Am avut un început incredibil de ghinionist, dar uite că am ajuns în battle-ul u numărul 10 cu trei concurenți.” , a declarat Chef Cătălin Scărlătescu.

Citește întreaga știre: Chefi la cuțite. Momente grele pentru Alexandru Comerzan: Fetița mea este la operație în Italia! Nu știu cum o să fie ziua de azi pentru mine

Rețete reproduse după fotografii, tema ultimului battle din sezonul șapte Chefi la cuțite. ”Urăsc genul acesta de probe”, a spus Chef Dumitrescu.

„Normal că am emoții și cât de mari. Pe zi ce trece se fac mai mari deoarece te apropii mai mult de finală și îți dorești din ce în ce mai mult să ajungi acolo” , a spus Alexandru Comerzan.

Gina le-a dat o veste bună concurenților, dar și una bună. Vestea proastă a fost că această ultimă confruntare este foarte grea, iar cea bună că a plecat Amalia. „Mie îmi este dragă, dar glumesc și eu cu voi.”

Citește întreaga știre: Chefi la cuțite. Tema ultimului battle din acest sezon - rețete reproduse după fotografii. Chef Dumitrescu: Urăsc genul acesta de probe

Emoții și tensiune la cote maxime în bucătăria Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu mucește cot la cot cu concurenții, după ce și-a folosit ultima amuletă.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a folosit ultima amuletă care spune în felul următor „Poți gusta și îți poți folosi mâinile pe parcursul întregii probe”

Echipele au început să pregătească preparetele exact după fotografii, iar tensiunile și emoțiile s-au extins la cote maxime. Este ultimul battle, iar echipa care câștigă trece direct în semifinală, fără să mai treacă prin niciun duel.

Citește întreaga știre: Chefi la cuțite. Emoții și tensiune la cote maxime. Chef Cătălin Scărlătescu muncește cot la cot cu concurenții

A sosit momentul jurizării invitaților, la Chefi la cuțite, iar echipa circului Bellucci degustă din toate preparatele. Iată ce au spus aceștia despre mâncarea din farfurii.

„Calitatea de jurat mi se pare o responsabilitate uriașă pe umerii noștri, o alegere dificilă pentru că în realitate toate farfuriile arată foarte bine.” , a spus Cristina, dansatoare și acrobată.

Citește întreaga știre: Chefi la cuțite, momentul jurizării invitaților. Echipa circului Bellucci, încântată de preparatele din farfurie: Se vede că au muncit

Momente extrem de tensionate la Chefi la cuțite în timpul jurizării invitaților. La final, toate cele trei echipe au intrat la duel!

„Dacă până acum eram speriat și nu mă bucuram la prima farfurie atât de intens, acum puteai să îmi trimiți și o jumătate de farfurie albastră.” , a spus Paul Niculescu.

În final, toate cele trei echipe au intrat la duel ca în penultimul battle. Chefii sunt șocați, dar și supărați în același timp de situația în care au ajuns. „Am fost foarte aproape de victorie, aș fi preferat să câștig această probă.” , a adăugat chef Bontea.

Citește întreaga știre: Chefi la cuțite, momentul jurizării invitaților. Toate cele trei echipe au intrat la duel!

Emoții și lacrimi înainte de proba individuală de la duel. O parte dintre concurenți Chefi la cuțite plâng ca niște copii!

Toți cei trei concurenți ai lui Cătălin Scărlătescu au intrat la duel. „Faptul că echipa mov a intrat la duel nu e un lucru. Dacă astăzi nu vor fi atenți și nu vor face niște farfurii spectaculoase există posibilitatea să îmi plece unul acasă.” , a spus acesta.

Citește întreaga știre: Chefi la cuțite. Emoții și lacrimi înainte de proba individuală de la duel. O parte dintre concurenți plâng ca niște copii!

Prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite, Gina Pistol, nu-și poate stăpâni lacrimile și sentimentele! Emoțiile sunt mari, iar cei trei chefi îi sar în ajutor și o iau în brațe.

„Dragii mei trebuie să părăsiți bucătăria” , au fost cuvintele Ginei chiar înainte de a începe proba individuală care va hotărî cine intră în finală.

Citește întreaga știre: Emoții nemaivăzute la Chefi la cuțite! Gina Pistol nu-și poate stăpâni lacrimile și sentimentele! Cei trei chefi îi sar în ajutor și o iau în brațe

La proba individuală de la duel, concurenții de la Chefi la cuțite sunt puși în fața roții cu ingrediente.

Rahela a fost prima care a fost pusă față în față cu roata și a primit ingredientul gouda. „Deci nicio idee, nicio idee nu aveam.” . Alexandru a primit wasabi, iar cel de-al treilea concurent din echipa lui Scărlătescu a primit tot brânza gouda.

Citește întreaga știre: Proba individuală de la duel de la Chefi la cuțite, la noroc! Concurenții sunt puși în fața ruletei cu ingrediente

Gest neașteptat și emoționant la Chefi la cuțite. Daniel Budai a mâncat scrisoarea primită de la familia lui!

Daniel Budai a primit o scrisoare emoționantă care i-a stârnit lacrimile, acesta a rămas și fără cuvinte. „Ce mi-am dorit în viață, susținere. Sunt sentimentale transmise de părinții mei, de familia mea, eu nu citesc, eu sunt diferit.”

Citește întreaga știre: Gest neașteptat la Chefi la cuțite. Daniel Budai a mâncat scrisoarea primită de la familia lui!

Chefii sunt puși în dificultate la degustarea preparatelor. ”Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine”, a spus Chef Sorin Bondea.

Chefii au jurizat prima farfurie cu sweet chili gătită de către un concurent al echipei verzi. „A folosit mult ghimbir, iar carnea este scoasă din sos”

Citește întreaga știre: Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, puși în dificultate. Chef Bondea: Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine!

Daniel Budai și Irina Onescu au părăsit competiția de la Chefi la Cuțite! Iată gestul, de la final, făcut de chef Bontea care l-a salvat de la eliminare pe Bobi.

Farfuria cea mai delicioasă, cea care a primit 15 puncte îi aparține lui Alexandru Popa din echipa verde. „Senzațional. Ești un bucătar senzațional”

Citește întrega știre: Daniel Budai și Irina Onescu, eliminați de la Chefi la Cuțite! Gestul făcut de chef Sorin Bontea pentru Bobi


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube