Antena Căutare

Chef Cătălin Scărlătescu, burlacul convins! Nu și-a găsit jumătatea, dar își știe menirea: "Am început de jos. Am spălat vase prin Germania"

Pe Cătălin Scărlătescu nu îl poţi surprinde altfel decât gătind. În timp ce pregăteşte tartar de somon, juratul de la "Chefi la cuţite" deapănă şi amintiri.

Pe Cătălin Scărlătescu nu îl poţi surprinde altfel decât gătind. În timp ce pregăteşte tartar de somon, juratul de la "Chefi la cuţite" deapănă şi amintiri.

"Nu eu am ales bucătăria, ci bucătăria m-a ales pe mine. De la maternitate pe mine m-a adus direct. Eu practic am învăţat să merg ţinându-mă de feţele de masă ale restaurantelor în care membrii familiei mele, care apropo, absolut toţi au făcut restauraţie, lucrau. În familia mea se face cârciumărie de zeci de ani. Mi-aş fi dorit de sute de ani, dar poate am avut aşa prin trecuturile noastre, în arborele genealogic un hangiu. Cred că de acolo ni se trage. Că ne place aşa mâncarea asta haiducească. Dar asta nu înseamnă că nu facem şi somoane", povestește Scărlătescu, în timp ce prepară o delicatesă.

Dar cum și-a început cel mai râvnit chef cariera de bucătar? Ei bine, povestea e inedită de-a dreptul!

"Da, lucram în Germania. Spălam vase, că na nu am început eu ministrul bucătarilor ca toţi tatuaţii ăştia care lucrează doi ani într-o bucătărie şi ştiu să facă tot. Eu am muncit de jos aşa, am început cu cartoful, cu salata, cu ceapa. Sunt mulţi bucătari, foarte mulţi bucătari care ştiu să facă platinguri dar nu ştiu să spele salata. Credeţi-mă pe cuvânt", mai povestește chef Cătălin.

Una peste alta, un nou sezon "Chefi la cuțite", cel de-al cincilea, stă să înceapă, în această primăvară, la Antena 1. Fiți cu ochii pe cei trei mușchetari, chef Bontea, chef Scărlătescu și chef Dumitrescu!

Lovitură de teatru. Cum a apărut Gina Pistol la nici două zile după ce Scărlătescu a dat de înțeles că e însărcinată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x