Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu, dezvăluiri în premieră despre viața sa personală: "Soţia mea este şefa"

Are o familie superbă şi o carieră greu de egalat. Chef Florin Dumitrescu a oferit, la Antena Stars, un interviu în exclusivitate prin care ne-a dezvăluit cea mai preţioasă reţetă de pe pământ.

Are o familie superbă şi o carieră greu de egalat. Chef Florin Dumitrescu a oferit, la Antena Stars, un interviu în exclusivitate prin care ne-a dezvăluit cea mai preţioasă reţetă de pe pământ.

Ce ingrediente pune celebrul şef în reţeta fericirii nu mai este un secret. ”Cel mai important lucru pentru mine e să îmi petrec timp cu familia, căci ea, familia este totul”, spune chef Dumitrescu.

Cât despre viața personală și despre relația cu soția sa, Florin Dumitrescu a recunoscut că se lasă ”condus” de către cea pe care a ales-o să-i fie alături pentru totdeauna.

”Soţia mea este şefa! Consider că e foarte important ca soţia să sprijine bărbatul. Între noi există şi o formă de respect dusă la extrem”, a mai mărturisit chef Florin.

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au început filmările pentru cel de-al patrulea sezon „Chefi la cuțite”. Și pentru că fiecare dintre ei a câștigat deja câte un sezon, miza noii ediții a emisiunii este acum și mai mare: chefii vor face tot posibilul pentru a-și adjudeca această competiție.

Surpriză uriașă pentru fanii „Chefi la cuțite”! Noul sezon aduce o schimbare de zile mari, fiindcă nimeni nu îl va mai r... Alina-Sandra Cucu a avut parte de un super curs de gătit cu Chef Florin Dumitrescu! A ieșit spectacol în bucătărie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x