Chef Florin Dumitrescu, dezvăluiri în premieră despre viața sa personală: "Soţia mea este şefa"

Are o familie superbă şi o carieră greu de egalat. Chef Florin Dumitrescu a oferit, la Antena Stars, un interviu în exclusivitate prin care ne-a dezvăluit cea mai preţioasă reţetă de pe pământ.

Are o familie superbă şi o carieră greu de egalat. Chef Florin Dumitrescu a oferit, la Antena Stars, un interviu în exclusivitate prin care ne-a dezvăluit cea mai preţioasă reţetă de pe pământ.

Ce ingrediente pune celebrul şef în reţeta fericirii nu mai este un secret. ”Cel mai important lucru pentru mine e să îmi petrec timp cu familia, căci ea, familia este totul”, spune chef Dumitrescu.

Cât despre viața personală și despre relația cu soția sa, Florin Dumitrescu a recunoscut că se lasă ”condus” de către cea pe care a ales-o să-i fie alături pentru totdeauna.

”Soţia mea este şefa! Consider că e foarte important ca soţia să sprijine bărbatul. Între noi există şi o formă de respect dusă la extrem”, a mai mărturisit chef Florin.

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au început filmările pentru cel de-al patrulea sezon „Chefi la cuțite”. Și pentru că fiecare dintre ei a câștigat deja câte un sezon, miza noii ediții a emisiunii este acum și mai mare: chefii vor face tot posibilul pentru a-și adjudeca această competiție.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Ultimele știri