Antena Căutare

Chef Florin i-a chinuit pe colegii săi cu cel mai enervant sunet din Univers! De la spălător de vase la bucătar, Cristian a marcat încă o victorie în carieră!

Cristian Vasile Bota este bucătar și a venit tocmai din Irlanda pentru a concura la emisiunea „Chefi la cuțite” și pentru a demonstra că își merită titlul de „chef”!

Cristian Vasile Bota este bucătar și a venit tocmai din Irlanda pentru a concura la emisiunea „Chefi la cuțite” și pentru a demonstra că își merită titlul de „chef”!

A ales să gătească mușchi de vită în crustă de ciuperci cu cartofi și baby morcov.

Plecat în străinătate încă de la 18 ani. A fost spălător de vase, ajutor de bucătar, sous chef și apoi drumul către vârf a fost parcă garantat! Spune că își dorește să ajungă un bucătar mare și să se întoarcă în țară, unde să aibă propriul restaurant.

Chef Florin s-a ținut de șotii la degustare, făcându-i pe colegii săi să întoarcă privirile la sunetul stresant de tacâm ce zgârie farfuria.

Au gustat, au degustat și au jurizat.

Și deznodământul a fost unul pe măsura emoțiilor: Cristian a mers mai departe cu trei cuțite!

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 CM "! Demonstrează că ești maestru în bucătărie!... „După ce am devenit bucătar îmi spuneau Cruella” Maricica a făcut instrucție în bucătărie cu englezii și acum e pregătit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x