Antena Căutare

Moldoveanul cu dreduri a țipat ca un copil. De bucurie! ”Cum să vezi, mă, unul de ăsta mare care face ”Uuu, ooo”?!”

Se prezintă drept Cristian Andrei Olteanu, are 26 de ani, s-a născut în Tecuci, dar locuiește în București de câțiva ani de când profesează ca bucătar. 

Se prezintă drept Cristian Andrei Olteanu, are 26 de ani, s-a născut în Tecuci, dar locuiește în București de câțiva ani de când profesează ca bucătar.

Nimic ieșit din comun până aici! Pe bancul de lucru are pregătite ingredientele pentru un muschi de vită, garnisit cu piure de morcov și creveți. Sună bine, dar să vedem despre ce e vorba!

„Îmi place să cred că sunt un moldovean special, cu dreduri. Am și 17 sau 18 tatuaje, nu le mai știu numărul. Îmi place să fiu diferit, asta e clar”, spune concurentul nostru.

Farfuriile sunt montate, banda le-a preluat, chefii ridică cloșurile. De aici începe nebunia!

”E cea mai complicată farfurie din seara asta”, este prima reacție a lui chef Scărlătescu. Ceva mai sceptic, Bontea nu pulsează cu laude. Ia trei cuțite și nu-i vine să creadă! Dar da, e real 100%! Bravooo!

Hai cu ”vizoalizările”! Floricica Dansatoarea face ravagii în bucătărie: ”De ce mă cerți, făi nevastă, că n-am fost asea... A înfruntat teroriștii și a salvat zeci de vieți! Românul devenit erou la Londra s-a întors acasă: ”Nu mă consider un cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x