Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Raul Ivan e puștiul de 11 ani care i-a uluit pe chefi cu vorbele alese, dar și cu rețeta pregătită

În ediția 2 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl cunoaștem pe Raul Ivan, un elev de doar 11 ani, din Slatina, care a venit să demonstreze că are o pasiune imensă pentru gătit.

Raul Ivan la Chefi la cuțite sezonul 9 Galerie
Raul Ivan a stat de vorbă cu Gina Pistol, în culisele îndrăgitului show culinar | Antena 1

Încurajat de părinți, băiatul a decis să participe în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, ca să demonstreze tuturor că are o imensă pasiune pentru gătit.

Raul Ivan a stat de vorbă cu Gina Pistol, în culisele îndrăgitului show culinar, și astfel am putut afla mai multe detalii despre tânărul concurent.

Raul Ivan a făcut senzație în ediția 2 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

„Eu când gătesc mă simt ca și când sunt liber de tot, mă eliberez de orice stare și mă simt liniștit. De mic îi ajutam pe părinții mei să gătească și la 9 ani am decis să mă apuc și eu. Mie îmi place de bucătarul turc Nusret, îmi place cum gătește și cum face steak-uri. De obicei eu îi rog pe părinți să mă lase să gătesc micul dejun sau prânzul sau cina. Sunt foarte nerăbdător să plec de pe scaun și să mă duc să gătesc”, a dezvăluit puștiul de 11 ani, dornic să demonstreze chelor trei jurați cât de mare este pasiunea sa pentru gătit.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Andreea Climatiano i-a lăsat fără cuvinte pe chefi! Povestea tinerei e demnă de un film

Emoțiile au fost extrem de mari pentru Raul Ivan și puștiul a făcut tot posibilul pentru a termina rețeta la timp. Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și jurțaii au descoperit preparatul copilului.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent și au presupus că este vorba despre un francofil, dar nu mică le-a fost surpriza atunci când ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Raul Ivan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Băiatul nu s-a oprit aici, ci a povestit în detaliu cum a decurs prima sa „aventură” în bucătărie.

Extrem de atenți și impresionați de vocabularul deosebit al concurentului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu l-au sfătuit pe acesta să studieze atent bucătăria franțuzească.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Chef Orlando Zaharia a decis cine a câștigat prima amuletă

Văzând că a primit două din trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în competiție, concurentul a izbucnit în lacrimi și momentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit. Urmărește clipul video din ediția 2 din sezonul 9 ca să savurezi și tu momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Gina Pistol a anunțat ce sunt amuletele de pedeapsă! Reacția chefilor... Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Anca Fati e profesoara care și-a cunoscut soțul când acesta era elev. Povestea i-a uluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x