Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2022. Ionuț Mogoș a încins spiritele la masa juraților. Ce au zis Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

sIonuț Mogoș are 22 de ani și a venit la Chefi la cuțite sezonul 10 ca să îi demonstreze lui Cătălin Scărlătescu faptul că i-a urmat sfatul și că muncește din plin pentru a deveni un bucătar adevărat.

colaj foto cu ionut mogos la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Concurentul a reușit să stârnească discuții aprinse la masa jurizării, la Chefi la cuțite sezonu 10 | Antena 1

În ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, Ionuț Mogoș a venit ma hotărât ca niciodată să arate juraților faptul că are tot ceea ce îi trebuie pentru a merge mai departe, în etapa de bootcamp. Spiritele s-au încins când tânărul a ajuns în fața juraților.

Ionuț Mogoș a încins spiritele în ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Tânărul în vârstă de 22 de ani a povestit cum în urmă cu doi ani l-a întâlnit pe Cătălin Scărlătescu și cum acesta l-a sfătuit să muncească mult pentru a-și îndeplini visul. Acum, Ionuț Mogoș spune că a venit la Chefi la cuțite sezonul 10 ca să demonstreze că are tot ceea ce îi trebuie pentru a ajunge departe în această meserie.

În timp ce pregătea o rețetă de ruladă de pui umplută cu ceapă caramelizată, tânărul a dezvăluit faptul că urmează o școală de bucătari din Cipru, lucru ce îi va permite să ajungă departe în meseria sa de bucătar.

„Eu cred că și simplul fapt că am venit până aici e un câștig pentru mine. Sunt pregătit de două săptămâni pentru întâlnirea asta”, a dezvăluit concurentul.

Cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au descoperit rețeta din farfurie. Se pare că mâncarea nu a fost pe placul chefilor. Când a ajuns în fața juraților, concurentul a încercat să explice ce a gătit, dar și cum a ajuns să ia decizia de-a studia artele culinare.

Curioși, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu l-au luat la întrebări și au aflat mai multe despre studiile pe care le urmează. Totuși, nu a durat mult

„Nu se vede că îți place bucătăria”, a zis Florin Dumitrescu, surprins de răspunsurile concurentului.

„Eu am venit ca să vă cunosc, în primul rând. Am vrut să vin să văd cum e”, a zis Ionuț Mogoș.

„Puștiule, e păcat, sunt oameni care nu au ocazia ta. Nu pari pasionat”, a spus Florin Dumitrescu, surprins de modul în care evoluează discuția.

La final, pentru preparatul său, tânărul și-a aflat verdictul. Fără să primească vreun cuțit, acesta s-a retras și a fost de părere că a fost prea dur criticat, în ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2022. Cine a câștigat amuleta 17, ultima din acest sezon. Ce s-a întâmplat în culise... Chefi la cuțite, 10 octombrie 2022. Gabriel Guillermo Buși i-a surprins pe jurați cu preparatul său. Ce verdict a primit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x