Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2022. Lina Chirilă i-a surprins pe jurați cu povestea ei de viață. Ce a dezvăluit

Lina Chirilă a reușit să îi surprindă din plin pe jurații emisiunii Chefi la cuțite cu povestea ei de viață, în sezonul 10 al show-ului de la Antena 1.

cola foto cu lina chirila la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Lina Chirilă a făcut senzație cu glumele și cu dezvăluirile sale la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente de la Chefi la cuțite sezonul 10 a fost Lina Chirilă, o doamnă în vârstă de 65 de ani venită tocmai din Neamț. De meserie bucătar, concurenta i-a surprins pe jurați cu povestea ei de viață.

Lina Chirilă i-a surprins pe jurații emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 cu povestea ei de viață

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, doamna a ales să pregătească o rețetă de catalană de pește. În timp ce gătea, Lina Chirilă a povestit cum a făcut zece clase, apoi s-a căsătorit la vârsta de 16 ani. Având o căsnicie presarată cu evenimente neplăcute, femeia a plecat în Italia, acolo unde a stat 20 de ani. A pornit de la spălat de vase, apoi a trecut la gătit. Azi, doamna se poate lăuda cu o carieră de 17 ani de bucătar.

Când a terminat de gătit, banda a mers, cloșurile s-au ridicat și nu mică a fost surpriza trăită de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu atunc când au văzut ce se află în farfurie, de fapt!

„Frățică, mai dă o farfurie! Mamă, ce e aici! Aoleu! Îți era foame, Cătăline?”, au zis chefii atunci când au văzut preparatul bogat.

„Ăsta e meniu italienesc de Revelion”, a zis Florin Dumitrescu, bazându-se pe experiența sa din Italia.

Chefii au savurat din plin preparatul, apoi ușile s-au deschis și doamna Lina Chirilă și-a făcut apariția în platoul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, având la ea un imens polonic. Sinceră și cu o poveste de viață uluitoare, concurenta a dezvăluit cum a ajuns în Italia, cum a trecut de la spălat vase la ajutor de bucătar.

„Și după aia cum numărați banii? Uite așa, uite așa!”, s-au amuzat chefii de frazele delicioase ale doamnei.

„Scărlătescu de ce nu câștigă?! Vezi polonicul ăsta?!”, a fost un alt moment amuzant, atunci când Lina Chirilă l-a „amenințat” pe Scărlătescu, la Chefi la cuțite sezonul 10.

Așa cum era de așteptat, Cătălin a râs cu lacrimi când a auzit ce fraze amuzante are doamna la adresa lui. Glumă după glumă, dezvăluire după dezvăluire, chefii s-au distrat pe cinste. La final, cloșurile s-au ridicat și doamna a descoperit faptul că a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în bootcamp, la Chefi la cuțite sezonul 10.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2022. Gheorghe Turda a făcut show alături de Lorraine Ignat și Marian Baicu, finii săi... Chefi la cuțite, lider de piață cu ediția de luni. Astăzi, românul care a gătit pentru Regina Marii Britanii intră în co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x