Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2023. Chef Bontea și Chef Scărlătescu, conflict deschis la jurizare. Presiunea și-a spus cuvântul

În ediția 24 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 10 octombrie 2023, au fost scântei la momentul degustării. Chef Bontea și Chef Scărlătescu, conflict deschis la jurizare. Presiunea dublei eliminări și-a spus cuvântul: „Termină, Cătăline!”

colaj foto cu chefii catalin sarlatescu, sorin bontea, florin dumitrescu Galerie
Chef Bontea și Chef Scărlătescu, conflict deschis la jurizare. | Chefi la cuțite

Confruntările sezonului 12 au trecut de jumătate. Ceva ușor de dedus observând că echipele au cam intrat la apă, un fenomen natural la cuțite, al cărei cauze sunt binecunoscute și asumate. Și azi se va pleca, iar decizia stă pe muchia furculițelor ținute în mâini de chefi, la degustare.

Având în vedere punctul critic al competiției, au început să iasă la suprafață tensiunile mocnite din interiorul chefilor. Mai exact, din interiorul celor doi chefi care au fost cam “loviți” până acum de pierderi.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Florin Dumitrescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica magenta

Ce preparat a stârnit discuții aprinse, la Chefi la cuțite, în ediția 24 din 10 octombrie 2023

Chefii sunt conștienți că în mâinile lor stă plecarea concurenților, însă neștiind cine se află în spatele preparatelor, tensiunile dintre ei sunt inevitabile.

„Votăm ce vrem!”. Chef Bontea și Chef Scărlătescu, conflict deschis la jurizare. Presiunea dublei eliminări și-a spus cuvântul: „Termină, Cătăline!”

Momentul în care chef Cătălin Scărlătescu a acordat doar trei puncte la preparatul cu rață și cartofi franțuzești a fost cel care l-a iritat pe chef Sorin Bontea: "Bă, tu compari farfuria asta cu aia de dai doar trei? Hai, mă, Cătăline! Ești hater! Nu ai cum să dai la farfuria asta, ultima, doar trei. Și aici pentru o singură greșeală. Este cel mai dificil preparat ca timp, că nu ai când să îl faci... Gustul e acolo, metoda e aia, n-ai cum!"

Chef Sorin Bontea spune că cheful echipei Saint Tropez a "ridicat în slăvi" o farfurie pentru că ar fi recunoscut că este ceva de la el din echipă și a acordat la un preparat precedent o notă mai mare, în timp ce a dat un punctaj mic la farfuria care avea cartofi franțuzești.

"Votați ce vreți", a spus chef Bontea, în timp ce a întors spatele celor doi.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Sorin Bontea și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica portocalie

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Cătălin Scărlătescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica turcoaz

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2023. Valentin s-a oprit din gătit și a plecat după Maryoris, la proba individuală. Ce s-a... Chefi la cuțite, 10 octombrie 2023. Cosmin Berki a fost salvat de la eliminare de chef Sorin Bontea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x