Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, ceartă dură în timpul jocului: „Ești descalificat!”

Chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu și-au aruncat cuvinte grele în ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023. Cei doi s-au acuzat reciproc și situația a degenerat

colaj foto Chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu Chefi la cuțite 11 octombrie 2023 Galerie
Chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu și-au aruncat cuvinte grele în ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023 | Antena 1

Irina Fodor și-a făcut apariția în platou și a început să spună o poveste despre trei chefi care au călătorit în jurul lumii. Cu toate acestea, înainte să anunțe proba pe care o au echiele în ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023, prezentoarea a dat startul unui noi joc.

„Joculeț care va trasa clar itinerariul vostru de astăzi. Mergem pe ceva mai brutal. Astăzi participă la joc chefii și câte un concurent. Cine adună cele mai multe boabe de porumb, câștigă. Iar câștigătorul va hotărî unde călătorește fiecare echipă. Nu vă oblog să faceți proba cu mâna goală, veți putea folosi ce doriți voi, dar nu obiecte electrice”, a explicat acesata în timp ce în platou au apărut mai multe cutii cu știuleți de porumb”

„Trebuie să curăț porumb. Vreau să curăț porumb pentru că știu foarte bine”, a spus Horia când a aflat despre ce este vorba în jocul de azi.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 octombrie 2023. Cosmin Berki a fost salvat de la eliminare de chef Sorin Bontea

Chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu și-au aruncat cuvinte grele în ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023. Ce acuzații și-au adus reciproc

Presiunea ultimelor probe, însă, și-a spus cuvântul și în platoul Chefi la cuțite a izbucnit un conflict de zile mari între chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, în ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023.

Totul a pornit după ce căpitanul Amanitei Regale a cerut unul bol unui concurent din echipa sa, deși „rivalul” său speficiase la începutul probei că nu e în regulă să apeleze la ajutoare din exterior.

„Băi, pe ăștia îi descalifici! Nu mă mai joc”, a strigat căpitatul de la Saint-Tropez. „Am zis să nu se apropie nimeni”, a completat el.

„Are dreptate!”, a intervenit și chef Sorin Bontea.

„Aveam porumb peste tot, bolul era prea mic, am zis hai să strâng și eu porumbul de pe masă”, a explicat Chef Florin Dumitrescu.

Situația a degenerat după ce deși Irina Fodor a dat stop joc, Amanita Regală a continuat să strângă boabele de porumb de pe masă. Când chef Cătălin Scărlătescu s-a opus și adversariul său a răbufnit și a dat de pământ cu unul dintre boluri.

„Nici nu poți să câștigi! Nu ești în stare de nimic!”, a ripostat chef Florin Dumitrescu și a chiar părăsit platoul.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 octombrie 2023. Chef Bontea și Chef Scărlătescu, conflict deschis la jurizare. Presiunea și-a spus cuvântul

Irina Fodor a intervenit și a întrebat dacă ambii sunt de acord cu descalificare chef-ului, dar Sorin Bontea s-a abținut. „Azi n-am chef de scadal. M-am obișnuit să câștige Dumitrescu probele”. Cu toate acestea, lupta s-a dat doar între echipa Soarelui Răsare și Saint-Tropez, aceștia din urmă câștigând.

„E vina, mea. Am reacționat prost”, a concluzionat chef Florin Dumitescu.

Ulterior, echipa câștigătoare a împărțit țările către celelalte două. Astfel, în ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023, echipa Saint-Tropez și-a ales : Monaco, Aleger, Laos și Haiti.

Echipa Amanita Regală a primit: Venezuela, Emiratele Arabe, Țara Galilor și Cuba

Echipa Soarelui Răsare a primit: Mongolia, Australia, Indonezia și Marea Britanie.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Răsturnare de situaţie la Chefi la cuţite, într-o ediţie lider de audienţă. Cosmin Berki a fost salvat de echipa portoca... Chefi la cuțite, 11 octombrie 2023. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au luptat în amulete. Ce avantaje au folosit che...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x