Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 octombrie 2023. Ce echipe au intrat la individuale. Chef Sorin Bontea, ieșire nervoasă greu de controlat

În ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023, banda s-a jucat cu emoțiile echipelor, iar verdictul i-a lovit. Haosul s-a dezlănțuit în platou după ce a intrat ultima farfurie.

chef sorin bontea nervos in platoul chefi la cutite 11 octombrie 2023 Galerie
Chef Sorin Bontea a avut o ieșire nervoasă când a văzut verdictul adus de bandă, în ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023 | Antena 1

După al 10-lea battle în care au sărit scântei între cele trei echipe, degustătorii au dat verdictul. Concurenții și cei trei chefi au privit banda cu sufletul la gură, echipa Amanita Regală cu dorința de a-și depăși recordul de câștiguri, iar celelte două cu speranța că vor rupe „blestemul”.

„Bontea are cele mai mari șanse azi. Din punctul meu de vedere, la el e cel mai bine”, a ținut să precizeze chef Florin Dumitrescu pentru echipa sa.

„Hai să câștigăm astăzi”, a spus și acesta când banda a început să meargă.

Ce echipe au intrat la duel, în ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023. Verdictul a pornit haosul în bucătărie

Așa cum s-au obișnuit deja cu toții, prima farfurie care a intrat a fost portocalie, urmată de una albastră. Ce de-a treia farfurie adusă de bandă a aparținut echipei Sanit-Tropez.

„Culoare nouă pe banda asta. Să vezi și să nu crezi, o fi gătit altcineva dincolo la banc azi?”, a întrebat retoric Ursu.

„Muțumim și pentru aportul vostru”, a adăugat chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Banda a adus verdictul surprinzător și s-au spart lucruri în platou. Cine a intrat la duel

La scorul de 3-4-3, în favoarea Amanitei Regale, chef Sorin Bontea deja nu mai avea răbdare și lovit coșul de gunoi.

Haosul s-a dezlănțuit însă în bucătărie, după ce banda a adus verdictul. Deși cu toții au spus că echipa Soarelui Răsare a avut cea mai bună farfurie în al 10-lea battle, aceasta a obținut doar 3 puncte. Celelalte două echipe au primit câte 4 farfurii și a fost remiză, în ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023.

„S-a spart ghinionul”, a spus Alex Bunea, noul membri de la Saint-Tropez când a intrat utima farfurie turcoaz.

„Nu cred! Foarte ciudat”, a exclamat și chef Florin Dumitrescu.

„Mă, mi s-a întunecat vederea. M-am schimbat la față. Îmi exploda vena”, a spus căpitalul echipei Soarelui Răsare înainte de a se dezlănțui. Extrem de supărat, chef Sorin Bontea a avut o ieșirea nervoasă, în ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023.

El a aruncat două tocătoare spre standul cu farfurii și platoul s-a umplut de cioburi, însă nimic nu l-a putut opri. „Înseamnă că nu mai știu nimic despre mâncare. 3 farfurii la asta!”, a fost tot ce a putut să mai spună înainte să părăsească nervos platoul Chefi la cuțite.

„A avut cea mai bună farfurie de pe masă. Nu a intrat în egalitate, nu a câștigat, e normal să se enerveze”, a explicat chef Florin Dumitrescu.

„Cred că o să înțeleagă degustătorii de la battle-ul următor dacă o să punem mâncarea în linguri. Nu mai avem farfurii, fraților”, a mai glumit el.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, ceartă dură în timpul jocului: „Ești descalificat!”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 11 octombrie 2023. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au luptat în amulete. Ce avantaje au folosit che... Chefi la cuțite, 11 octombrie 2023. Ce au descoperit chefii în farfuriile concurenților la degustare: „Nu era comestibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x