Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Cine a câștigat primul battle al sezonului 10. Ce echipe au intrat la duel

Primul battle din sezonul 10 a fost unul dificil pentru cele trei echipe. Deși au întâmpinat situații neașteptate, concurenții au reușit să realizeze farfurii spectaculoase și să-i impresioneze pe actorii de stand-up. Hai să vezi ce echipă a câștigat în această seară, dar și ce concurenți vor merge la duel.

Colaj cu echipele și chefii pe platoul de filmare Galerie
Primul battle din sezonul 10 a fost unul dificil pentru cele trei echipe | Antena 1

Ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 18 octombrie 2022, a fost una plină de surprize pentru telespectatori. Printre momentele remarcabile din seara aceasta se numără prima amuletă scoasă la bătaie de chef Florin Dumitrescu, schimbul dintre Titus Alexandru și Robert Mihăilescu, dar și primul battle al celor trei echipe.

Concurenții și-au depășit limitele și s-au adaptat rapid situațiilor în care au fost puși, în bucătăria show-ului culinar. De asemenea, aceștia au făcut senzație cu preparatele lor în fața juraților din acest battle.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Chef Florin Dumitrescu, anunțul la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Cine a primit o tunică

Echipele au așezat farfuriile pe bandă cu multă emoție, dar încrezători în forțele proprii. De altfel, unii concurenți nu au fost prea mulțumiți de modul în care a fost realizat preparatul lor.

„Nu a ieșit exact cum mi-am imaginat eu, ca volum și înălțime, dar ne-am descurcat cumva”, a spus cuțitul de aur din echipa lui chef Sorin Bontea.

Chef Cătălin Scărlătescu și echipa lui au câștigat primul battle al sezonului 10 Chefi la cuțite din ediția 21, de pe 18 octombrie 2022

Tensiunea a revenit în platoul sezonului 10 Chefi la cuțite după ce banda a început să funcționeze. Jurații și concurenții au așteptat cu nerăbdare să vadă ce culoare are prima farfurie ce va intra în bucătărie.

„Aș vrea ca primul battle din sezonul 10 să-l câștig, m-ar bucura foarte mult.”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Cei care s-au bucurat primii au fost concurenții din echipa argintie, deoarece farfuria lor a intrat prima pe banda rulantă. Aceștia au avut o reacție de-a dreptul savuroasă alături de chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Ce au gătit concurenții în a doua probă din bootcamp. Chefii au fost uimiți de preparate

Competiția a fost una aprigă între chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea, însă lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată când au aflat verdictul final al juraților din această seară. Se pare că actorii de stand-up au fost „cuceriți” de preparatul echipei aurului galben.

Chef Cătălin Scărlătescu și echipa lui s-au bucurat foarte mult la aflarea veștii că sunt câștigătorii primului battle. Așadar, la duel vor intra echipele lui chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu.

„Nu mă lua în brațe, nebuno, că-s greu!”, i-a spus juratul unei concurente.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe, ipostaza care l-a uimit pe chef Cătălin Scărlătescu. Cum a fost s... Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Cum s-au descurcat echipele la primul duel din sezonul 10. Ce i-a surprins pe jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x