Căutare Live

Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Premieră pentru chefi! Cum au fost obligați să își aleagă concurenții din bootcamp

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză neașteptată, fiindcă s-au schimbat regulile din bootcamp.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au aflat ce reguli noi sunt în bootcampul sezonului 9 „Chefi la cuțite”

Antena 1

La preslelecțiile pentru sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-au prezentat cei mai mulți concurenți de până acum, așa că putem spune că degustările pe nevăzute au fost o misiune cât se poate de grea și solicitantă.

Acum însă, în bootcamp au ajuns 170 de concurenți, toți dornici să prindă un loc într-una dintre cele trei echipe.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ales concurenții din bootcamp după reguli noi

Numărul mare de pretendenți și faptul că pandemia de coronavirus impune reguli de siguranță au făcut ca, în bootcampul din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, regulile jocului să se schimbe puțin. Practic, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost nevoiți să recurgă la un alt tip de abordare și desigur, la un alt tip de selecție.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2021.Gina Pistol, detaliu neașteptat despre sezonul următor

Ajutați de panouri imense pe care se află pozele cu cei ajunși în bootcamp și cu farfuriile pregătite în etapa anterioară, cei trei titani ai bucătăriei au urmărit imaginile video cu prestațiile celor 170 din preselecții. Misiunea e una extrem de grea, căci numărul final trebuie redus la jumătate.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu in platoul chefi la cutite

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au selectat concurenții din bootcamp

„Nu putem filma afară, nu putem ține 170 de oameni în frig. Iar în interior, în platou, nu putem aduce mai mult de 75 de concurenți și clar nu toți în același timp. De aceea trebuie să ne hotărâm cine merge mai departe și cine nu. Este întotdeauna un moment foarte greu, atunci când începem să alegem concurenți și să facem totuși o diferență între ei. Este copleșitor când vezi atâția oameni la care trebuie să fii foarte atent”, a mărturisit Sorin Bontea.

„Este foarte greu, pentru că poți să pierzi un concurent foarte bun. Este mult mai dificil pentru noi (...). Trebuie să fim foarte atenție pe cine alegem, ne uităm și la materiale”, a adăugat Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Ei sunt concurenții care au trecut peste prima probă din bootcamp! Cine a impresionat

Înarmați cu multă răbdare și având asupra lor notițele pe care și le-au făcut în timpul preselecțiilor, cei trei chefi au analizat atent pozele de pe panouri și au rememorat momentele de la degustările pe nevăzute.

Așa cum era de așteptat, între Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au născut discuții aprinse pe seama concurenților, a opțiunilor și a experienței acestora.

La un moment dat, în timpul selecțiilor din bootcamp, între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu a luat naștere o dispută în toată regula. Încă o dată a ieșit la iveală faptul că cei doi au viziuni diferite despre ceea ce înseamnă un bucătar priceput sau un preparat cu adevărat gustos.

„Trebuie să te și consulți cu noi, nu poți să aduci doar ce vrei tu”, a dezvăluit Florin Dumitrescu, văzând că rivalul său și-l dorește în competiție pe Cătălin Potecaru, tânărul care a primit a doua șansă în etapa degustărilor pe nevăzute.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Cătălin Scărlătescu, tentat de farfuria uneia dintre concurente! Ce mărturisire i-a făcut

„Vă rog să mă lăsați să vedem cum se descurcă la următoarele probe. Cum să nu ne certăm noi puțin, cum să nu ne enervăm. Cum să nu urlăm un pic unul la altul, că doar cu asta ne ocupăm atunci când ne enervăm”, a zis Cătălin Scărlătescu.

Apoi, controversa și discuțiile aprinse s-au mutat în privința lui Adi Huțupașu!

Ce s-a întâmplat mai exact? Urmărește clipul video de mai sus din ediția 28 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi totul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Chefii au ajuns în bootcamp! Gina Pistol, detaliu neașteptat despre sezonul următor... Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Prima probă din bootcamp i-a dat pe spate pe concurenți! Ce trebuie să gătească...
Ultimele știri
x