Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Mirela Retegan a făcut show! Ce daruri speciale a adus pentru chefi

În ediția 11 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut s-o vedem pe Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Gașca Zurli!

Mirela Retegan gătind la chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Mirela Retegan a gătit o rețetă deosebită în ediția 11 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Extrem de emoționată, aceasta a decis să pregătească o rețetă de biban de mare cu salată de burgul, la sugestia unui prieten.

Mirela Retegan a făcut show în ediția 11 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Pare greu de crezut că „tanti prezentatorea” de la Gașca Zurli poate avea emoții în fața camerelor de filmat, după zeci și poate chiar sute de spectacole prin toată țara.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Am putut afla despre Mirela Retegan faptul că și-a dorit să fie educatoare și, din dorința de a-și crește fiica prin cântec și joacă, a descoperit în ea această putere de-a înveseli copiii.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Cătălin Petrescu a anunțat cine a câștigat amuleta 11! Surpriza a fost mare

Atunci când a venit momentul degustării, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu au putut ridica cloșurile, așa că au fost nevoiți să folosească focul pentru a ajunge la farfurii! Surpriza a fost mare atunci când au descoperit bibanul cu salată de burgul. După ce au degustat, cei trei titani ai bucătăriei au încercat să înțeleagă rețeta, dar și să ghicească cine ar fi putut găti.

Mirela Retegan dând interviu la chefi la cuțite, sezonul 9

Mirela Retegan a gătit biban de mare la „Chefi la cuțite”

„Eu zic că ăsta e artistul”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.

Surpriza a fost uriașă atunci când Mirela Retegan și-a făcut apariția cu daruri speciale pentru fiecare dintre cei trei jurați din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Pavel Gherghe a refuzat cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu! Ce reacție a avut juratul

Și de data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început să cânte și să facă show de zile mari. Și fiindcă este invitat special, Mirela Retegan a primit cuțitul de argint!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 11 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Beauty Alexandrescu a pregătit supă de alune pentru jurați! Cum a ajuns în România... Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Cătălin Scărlătescu a oferit cuțitul de aur! Cine e Pavel Gherghe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x