Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă grea împotriva lui Dumitrescu. Cine jurizează farfuriile

Cătălin Scărlătescu a ales să folosească o amuletă puternică împotriva lui Florin Dumitrescu, în ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Ce juriu special degustă farfuriile concurenților?

Cătălin Scărlătescu a decis să folosească o amuletă înainte de al optulea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Antena 1

Ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a început în forță pentru cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

După ce au pierdut o concurentă extrem de talentată și cu ani mulți de bucătărie, echipa albastră și-a propus să se organizeze mai bine. De teama amuletelor, concurenții (în frunte cu Florin Dumitrescu) au venit înarmați cu pixuri și cu un carnețel cu însemnări cu și despre rețete, cu ajutorul căruia să poată comunica în caz că sunt loviți de o amuletă ce îi reduce la tăcere.

Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă împotriva lui Dumitrescu, în ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat că, de data aceasta, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu trebuie să gătească rețete cât mai gustoase folosind doar șase ingrediente (fără să se pună la socoteală sarea, piper, uleiul și apa).

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Victorina Matveev s-a enervat și a țipat la Cristina Mălai. Ce a urmat

În timp ce concurenții din cele trei echipe din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” încercau să se sfătuiască în privința mâncărurilor pe care ar putea să le pregătească, temutul sunet al butonului roșu a răsunat în bucătărie, anunțând folosirea unei amulete.

Cătălin Scărlătescu si concurentii din echipa mov

Cătălin Scărlătescu în ediția 37 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

„Ai puterea să reduci la tăcere membrii unei echipe pe tot parcursul probei. Acea echipă va avea voie să comunice doar prin semne sau orice formă de comunicare care nu implică sunet”, a fost bonusul pe care Cătălin Scărlătescu a ales să-l folosească împotriva lui Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă

„O să fie liniște azi la bancul de lucru albastru, nu va vorbi nimeni. Vom munci din semne”, a mărturisit Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”, căruia colegii i-au garantat încă din audiții faptul că amuleta aceasta îi este dedicată în totalitate.

Ce fel de juriu va juriza farfuriile din al optulea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Singurul lucru pe care vreau să îl aud de la voi este un strănut”, a glumit Cătălin Scărlătescu, adresându-se echipei albastre.

O altă surpriză a fost atunci când Irina Fodor a dezvăluit faptul că farfuriile pregătite de cele trei echipe urmează să fie degustate de groomeri, adică de stiliști specializați în tunsori pentru câini.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri