Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2023. Ioan Strugari este primarul care i-a uimit pe jurați. De ce a chemat-o Dumitrescu pe soția lui

În ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite am putut să îl cunoaștem pe Ioan Strugari din Parva, o localitate din Bistrița Năsăud.

Colaj cu Florin Dumitrescu, Ioan Strugariu și Cristina Dumitrescu, soția juratului Chefi la cuțite Galerie
În ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite am putut să îl cunoaștem pe Ioan Strugari din Parva, o localitate din Bistrița Năsăud. | Antena 1

Concurentul, care în prezent este primar, a venit la Chefi la cuțite sezonul 11 pentru a-i surprinde pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea cu o rețetă tradițională. Când a ajuns în fața juraților, Florin Dumitrescu a chemat-o în platou pe soția lui.

Ioan Strugari este primarul care i-a uimit pe jurații emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. De ce a chemat-o Florin Dumitrescu pe soția lui în platou

În ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1, difuzată pe 24 aprilie 2023, Ioan Strugari a venit alături de una dintre fiicele sale pentru a pregăti o rețetă tradițională de mămăligă în pături, cu jumări din carne de porc, brânză de oaie și lapte acru de oaie.

„Eu am crescut într-un sat unde oamenii au mâncat numai slănină și nu era nimeni gras în sat”, a spus concurentul, în timp ce pregătea rețeta aleasă.

Primarul din Parva a avut-o ajutor de nădejde pe fiica lui, care, deși a avut emoții, a încercat să pregătească totul cu multă atenție.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 aprilie 2023. Bunica Gherghina Bereghianu face senzație pe TikTok cu rețetele ei. Ce a dezvăluit chefilor

„Chefii mi se păreau ca trei zei care taie și spânzură și cine nu cade bine în ochii lor e demn de judecată lui Pillat, bun de crucificat. Sper acuma să nu fie așa”, a spus Ioan Strugari, sperând că rețeta lui de pături cu brânză, jumări și lapte acru de oi.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent preparatul și, la un moment dat, Florin Dumitrescu a dorit s-o cheme în platoul emisiunii Chefi la cuțite pe soția lui.

„Eu o am pe nevastă-mea aici. Vreau s-o învăț ceva. Eu pe asta o păstrez. Pot?”, a spus juratul, care s-a dus în culise.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 aprilie 2023. Cine a câștigat amuleta 13. Ce a făcut Alina Ceușan chefilor, la degustare

„Zelda! Zeldooo!”, a strigat acesta, apoi a adus-o pe Cristina Sima Dumitrescu la masa jurizării.

Încântată de gust, aceasta i-a „confiscat” farfuria soțului și a plecat cu ea în culise, ca s-o savureze.

„Am dat farfuria, dar am dat-o cum trebuie. E genială farfuria!”, a zis Dumitrescu, votând.

Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția primarul Ioan Strugari. Acesta s-a prezentat și a spus că este primar și că se ocupă „cu de toate”. Concurentul i-a surprins pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și pe Cătălin Scărlătescu atunci când a dezvăluit detalii despre peștera Tăușoare, cea mai adâncă peșteră din România. Surpriza a fost și mai mare când acesta a dezvăluit faptul că are 8 copii.

La final, concurentul a primit trei cuțite și șansa de-a alege: fie ia cuțitul negru și merge în bootcamp, fie ia cuțitul argintiu al prieteniei. Primarul din Pirva l-a ales pe cel argintiu.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2023. Joaquinn Bonilla și Ovidiu Buta au gătit cu greieri. Ce au dezvăluit după America Expr... Chefi la cuțite, 24 aprilie 2023. Kali și Niko G au făcut spectacol în bucătărie. Ce au gătit și ce au zis chefii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x