Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Cine a primit amuleta 25, ce aduce un bonus suprem! Ce a pățit câștigătorul

Surpriză de zile mari, în momentul în care s-a aflat ce chef a câștigat amuleta 25 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, oferită de Alexandru Popescu, proprietarul clubului Gaia din București.

Alexandru Popescu si gina pistol, la etapa de degustare de la chefi la cutite Galerie
Alexandru Popescu a fost juratul care a oferit amuleta 25 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 25 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, frumoasa Gina Pistol a anunțat faptul că a pregătit o amuletă cu totul și cu totul specială pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

De data aceasta, chefii au avut misiunea de-a pregăti aperitive de Paște. Emoțiile au fost mari și tensiunea a atins cote uriașe în bucătăria „Chefi la cuțite”, căci tema s-a dovedit a fi dificilă. Totuși, fiecare a încercat să pregătească o farfurie cu totul și cu totul specială.

Cine a câștigat amuleta 25 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, oferită de Alexandru Popescu

„Amuleta de astăzi nu este prima de acest gen, însă s-ar putea să fie ultima. Este una dintre preferatele mele și spune așa: combină puterea a oricăror două amulete ale celorlalți doi chefi, care au fost jucate deja, și construiește-ți amuleta supremă”, a fost vestea dată de Gina Pistol, spre marea surprindere a celor trei bucătari.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Tania Popa a făcut spectacol cu rețeta aleasă! Cătălin Scărlătescu a analizat totul cu lupa

Cătălin Scărlătescu a ales să pregătească pâine de casă, salată de vinete, chiftele de miel, chiftele umplute și zacuscă, în timp ce Sorin Bontea a ales să facă drob de miel cu ciuperci, spumă de sfeclă, guacamole cu creveți tempura, zacuscă și altă detalii menite să confere savoare. Florin Dumitrescu, în schimb, a mizat pe o terină cu carne de miel cu ciuperci, trufe și sparanghel, aspic, pateu de pui, vol au vent cu gust de plăcintă de berbecuț și ciuperci cu trufe.

Alexandru Popescu și gina pistol, la degustarea pentru amuleta 25

Alexandru Popescu a degustat atent cele trei rețete pregătite de chefi

Cătălin Scărlătescu a părut că se simte deja învingător, atunci când el și colegii săi au degustat mâncarea. Sorin Bontea a fost „taxat” de rivalul său pentru creveții tempura și pentru guacamole, elemente ce nu par să respecte tema de aperitiv de Paște. Nici farfuria cu iz puternic franțuzesc a lui Florin Dumitrescu nu a scăpat de observațiile lui Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Andrei Ungureanu, „omul cu Tourette”, a făcut show savuros! Jurații au râs cu lacrimi

Degustarea a fost făcută de Alexandru Popescu, proprietarul clubului Gaia din București, o figură nouă în istoria îndrăgitului show culinar. După ce a analizat atent farfuriile, acesta a decis că amuleta 25 merită să meargă la Florin Dumitrescu! Totuși, la aflarea verdictului, câștigătorul nu a avut puterea să se bucure pe deplin de victorie, dar a recuperat din plin apoi!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 25 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Raul Vasiloni a venit gata să facă show, dar chefii l-au dezarmat imediat! Ce s-a întâ... Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Valentina Ioniță, „campioana la relații eșuate”, i-a uimit pe jurați cu viața sa demnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x