Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Nick din trupa N&D și fiica sa au făcut show delicios! Cum arată Andreea Marin, la 14 ani

În ediția 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am avut surpriza de a-l revedea pe Nick, „jumătatea” Deliei din celebra trupă N&D, care a făcut senzație în România în anii 2000.

Nick din trupa N&D și fiica sa, Andreea Marin, gatind in bucataria chefi la cutite Galerie
Nick din trupa N&D și fiica sa, Andreea Marin, au făcut show în bucătăria „Chefi la cuțite” | Antena 1

Artistul și-a făcut curaj și a decis să participe în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” împreună cu frumoasa sa fiică, pe nume Andreea Marin.

Încă de la început, cei doi s-au tachinat puternic și tânăra a avut grijă să evidențieze din plin faptul că talentatul său tată nu se poate lăuda și în materie de gătit, fiindcă poate pregăti doar câteva rețete, extrem de ușoare.

Nick din trupa N&D și fiica sa au făcut senzație în ediția 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Amuzanți și mereu puși pe glume, Nick de la fosta trupă N&D și fiica sa au reușit să facă show deliocios încă de când au pășit în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Amedeo D’Ambrosio i-a supărat pe chefi! Ce mesaj i-au scris aceștia pe foi

Stând de vorbă cu Gina Pistol, artistul a dezvăluit faptul că în ultima perioadă a stat, dar în ultimii ani și-a dedicat timpul și energia pentru a produce diferite proiecte muzicale, din genuri diferite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fiica sa a dezvăluit faptul că își dorește să ajungă fotomodel și artistă. Pasionată de bucătărie (mai mult decât tatăl său), tânăra în vârstă de 14 ani a venit cu o rețetă deosebită.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Dan Panait l-a făcut pe Sorin Bontea să recurgă la un gest neașteptat, când au rămas singuri

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Nick din fosta trupă N&D a decis să pregătească o rețetă de somon cu lapte de cocos. Fiica sa, Andreea, a ales să facă pui cu sos de portocale și soia. Deși sunt rivali, concurentul a promis că îi va oferi cadou cuțitul fiicei sale, dacă aceasta nu îl va primi din partea chefilor. Cei doi s-au apucat de gătit și au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a obține niște farfurii cu totul și cu totul speciale. Emoțiile însă au fost mari chiar și pentru Nick, deși acesta este artist și e familiar cu platourile de filmare.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 26, oferită de Silviu Nedelea! Reacție neașteptată la masa chefilor

În timp ce a gătit rețeta aleasă, Andreea Marin a dezvăluit mai multe detalii despre relația sa specială pe care o are cu tatăl său. Am aflat că cei doi au o puternică relație de prietenie, chiar dacă Nick este uneori destul de critic. După ce au terminat de gătit, cei doi concurenți au așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Surpriza a fost mare atunci când ușile s-au deschis și Nick și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” împreună cu fiica sa. Artistul a povestit mai multe despre ce a făcut după ce trupa N&D s-a destrămat. La final, Nick a primit cuțitul de argint oferit invitaților speciali, în timp ce Andreea a primit șansa de-a merge în bootcampul „Chefi la cuțite”!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Amuleta 26 e una extrem de puternică! Ce avantaj uriaș aduce... Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Amedeo D’Ambrosio i-a supărat pe chefi! Ce mesaj i-au scris aceștia pe foi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x