Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Rafaela Marcas a povestit prin ce traumă a trecut din cauza coronavirusului! Ce a povestit

Rafaela Marcas are 25 de ani, este studentă și a decis să vină în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că se pricepe extrem de bine la gătit.

Rafaela Marcas de la „Chefi la cuțite” a trăit o experiență dureroasă

Antena 1

Tânăra a dezvăluit faptul că este la o școală de televiziune și că dorința sa este aceea de-a deveni reporter.

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Rafaela Marcas a decis să pregătească trei porții generoase de shakshuka, o mâncare pe care a învățat-o în Israel.

Rafaela Marcas a dezvăluit în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” prin ce dramă a trecut

În timp ce a pregătit rețeta aleasă, Rafaela Marcas a explicat faptul că participarea sa la „Chefi la cuțite” o va ajuta să își gestioneze mai bine emoțiile, în special în fața camerelor de filmat.

Aceasta a zis că nu e deloc ușor să gătești sub presiune și că își dorește să transforme toată această experiență de gătit într-o lecție de folos pentru viitor.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Marius Sînzieanu lucrează la penitenciar și i-a emoționat pe jurați cu drama trăită

În timp ce gătea, tânăra a povestit cu lacrimi în ochi prin ce experiență a trecut. După ce s-a infectat cu noul coronavirus, studenta și-a dat seama că a rămas singură, fără prieteni, într-un moment în care avea din plin nevoie de grija celor din jur.

Rafaela Marcas în bucătăria la „Chefi la cuțite”

Rafaela Marcas este studentă și a pregătit o rețetă de shakshuka la „Chefi la cuțite”

„Nu puteam să dorm, stăteam cu frică și mă gândeam că poate nu o să mai prind a doua zi. Plângeam și mă rugam la Dumnezeu să mai trăiesc măcar o zi! Stările de la acest nenorocit de virus sunt cumplite. Trei zile nu m-am putut ridica din pat, mi-am dat seama că e grav”, a mărturisit Rafaela Marcas, îndurerată.

Plină de emoții, tânăra a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de cei trei jurați. Aceștia au analizat atent mâncarea și au ajuns la concluzia că mâncarea este extrem de gustoasă și merită trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în bootcampul din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Citește și: Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta „bombă”, ultima din acest sezon! Marco Favini a dat un verdict surpriză

Extrem de fericită și surprinsă de reușita sa, tânăra a primit astfel un nou motiv de bucurie și optimism!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 27 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri