Chefi la cuțite, 3 mai 2021. Ce culori au tunicile și câți membri vor avea echipele lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au revenit în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, pentru a doua probă din etapa de bootcamp!

Gina Pistol a pregătit pentru chefi o surpriză de zile mari, în a doua etapă de bootcamp de la „Chefi la cuțite”

Antena 1

În ediția anterioară din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost nevoiți să urmărească atent pozele cu cei 170 de concurenți care au reușit să ajungă în etapa de bootcamp.

Ce culori au echipele chefilor, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Numărul mare de pretendenți și faptul că pandemia de coronavirus impune reguli speciale de siguranță au pus chefii să schimbe regulile jocului. Practic, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost nevoiți să recurgă la un alt tip de abordare și desigur, la un alt tip de selecție.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 mai 2021. Chefii au avut parte de surprize la degustarea din bootcamp! Ce ciudățenii au găsit în farfurii

Cei trei titani ai bucătăriei au fost nevoiți să aleagă doar 75 de concurenți din cei 170. Organizați în serii de câte 15 persoane, aceștia au gătit și au dorit să ajungă în următoarea etapă de bootcamp. Acum, în competiție au mai rămas doar 45 de concurenți.

 chefii au tras la sorti ca sa afle ce culoare au tunicile si echipele lor

Chefii au aflat ce culori au echipele lor în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria „Chefi la cuțite” și a adus o surpriză de zile mari pentru toată lumea!

„Am o surpriză, mai mult pentru chefi decât pentru voi. Dragii mei, am aici niște bețișoare din care veți trage câte unul. Să vă reamintesc că la finalul acestui sezon unul din voi va primi o statuie pentru sezonul 10? Haideți, cine trage?”, a zis prezentatoarea.

„Este cea mai importantă probă, pentru că este proba la finalul căreia ne vom alege echipele”, a explicat Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite 2021. Cine a intrat în echipele lui Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu

Cei trei chefi au extras câte un băț din mâna Ginei Pistol și au descoperit că este vorba despre niște tacâmuri care sunt desenate, ca simboluri, pe tunici. Sorin Bontea a primit verde (furculița), Florin Dumitrescu a primit albastru (cuțit) și Cătălin Scărlătescu a primit mov (lingura).

„Băi, n-ai cum. Deci mie mi-a căzut fața! Nu ai cum, simbolurile extrase de noi să fie exact pe culorile pe care ni le doream noi. Câte șanse erau ca eu să trag simbolul care se afla pe tunicile albastre?”, a fost reacția de milioane a lui Florin Dumitrescu.

Unii concurenți vor primi tunicile mai devreme decât alții, în timp ce restul vor fi nevoiți să plece acasă.

Câți membri au echipele chefilor, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Și mai am o surpriză, dragii mei! În acest sezon, echipele vor fi formate din opt concurenți”, a fost marea veste anunțată apoi de Gina Pistol.

„Cred că sezonul 9 o să fie o demență”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu, în timp ce colegul său, Cătălin Scărlătescu, a fost de părere că se anunță un nivel mai mare de muncă.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 29 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi totul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri