Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Claudia Cristescu a gătit rețeta preferată a lui Robert De Niro. Ce le-a servit chefilor

Claudia Cristescu a venit la Chefi la cuțite sezonul 9, ediția 16, cu un preparat internațional, inspirat de o rețetă din restaurantul celebrului actor Robert De Niro.

claudia cristescu, bluza albastra, chefi la cutite editia 16, fundal galben Galerie
Claudia Cristescu a gătit rețeta preferată a lui Robert De Niro în ediția 16 a sezonului 9 Chefi la cuțite | Antena 1

Claudia Cristescu, în vârstă de 42 de ani, din Brașov, a venit în ediția 16 a sezonului 9 Chefi la cuțite cu o rețetă inspirată de un preparat din restaurantul celeberului actor Robert De Niro, dar și cu povești despre viața sa de peste ocean.

Claudia a plecat să lucreze pe un vas de croazieră la începutul anilor 2000, când avea doar 23 de ani, și a vizitat zeci de țări în doar două decenii.

În numeroasele ei călătorii, a cunoscut și vedete, printre care Donald Trump, fondatorul Alibaba și Jackie Chan.

Claudia Cristescu a gătit rețeta preferată a lui Robert De Niro în ediția 16 Chefi la cuțite

”Viața pe vas este fabuloasă,” a declarat Claudia în bucătăria Chefi la cuțite. ”Am cunoscut vedete, inclusiv cu Donald Trump și mi s-a părut un gentleman. A fost foarte amabil, m-a lăsat să cobor, ”poftiți, doamnă”. M-am uitat la dânsul am zis mulțumesc și am trecut mai departe.”

Citește și: Cătălin Cornea a pregătit o farfurie neobișnuită pentru chefi. Cum l-a cunoscut pe Sorin Bontea

În acest moment, Claudia recrutează bucătări pentru vasele de croazieră. Pentru ediția 16 Chefi la cuțite, Claudia a decis să gătească un preparat deosebit, halibut în sos de miso, cu crochete de orez de sushi.

Citește și: Nicoleta Pop a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu. „E prima oară când îl văd fâstâcit”

În acest moment, Claudia recrutează bucătări pentru vasele de croazieră. Pentru ediția 16 Chefi la cuțite, Claudia a decis să gătească un preparat deosebit, halibut în sos de miso, cu crochete de orez de sushi.

Atunci când chefii i-au degustat farfuria, chef Florin Dumitrescu a fost de părere că peștele a fost gătit prea mult, spre deosebire de Sorin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: ”E prea gătit.”

În fața juraților, Claudia a vorbit despre zonele pe care le-a vizitat în cariera ei - prima fiind Honolulu - și ”acum 10 le-am numărat și erau 80 de țări”. Dintre toate locurile pe care le-a vizitat, Claudiei i-a plăcut cel mai mult Rio De Janeiro și cea mai bună mâncare pe care a mâncat-o până acum a fost în Asia, Vietnam, Coreea și Japonia.

În ediția 16 Chefi la cuțite, concurenta le-a vorbit chefilor și despre inspirația din spatele preparatului, aparent preferatul lui Robert De Niro: ”De fapt, acesta este calibut, nu cod negru, ce am pregătit astăzi. E și peștele meu favorit.”

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Gina Pistol le-a dat chefilor ”cu amuleta în cap” pentru proba 16! Ce trebuie să găteas... Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Nicolai Tand a dezvăluit cine a câștigat amuleta 16. Verdictul l-a enervat pe unul dint...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x