Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 septembrie 2023. Chefii gătesc pentru o nouă amuletă. Ce veste neașteptată le-a dat Irina Fodor despre avantaj

Irina Fodor le-a dat o veste neașteptată chefilor despre noul joc de amuletă din ediția 4 a sezonului 12 Chefi la cuțite, de pe 5 septembrie 2023. Jurații au fost uluiți când au văzut alături de cine gătesc.

colaj foto cu irina fodor si poze cu sorin bontea la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Irina Fodor a anunțat ce avantaj aduce a patra amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Ediția 4 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 5 septembrie 2023 aduce un nou joc de amuletă pe micile ecrane ale telespectatorilor. De data aceasta, chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au un nou „rival” pe măsura așteptărilor la al patrulea banc de lucru.

În urmă cu o zi, bomba cu amulete a intrat la seif deoarece Ștefan Popescu a fost câștigătorul jocului. De asemenea, chef Sorin Bontea este singurul care a reușit să pună mâna pe două avantaje până acum.

Nici bine nu au pășit în bucătăria show-ului culinar că jurații au avut parte de o surpriză din parte Irinei Fodor. Prezentatoarea TV l-a chemat în platoul pe Nicolai Tand, un adversar de temut pentru chefi.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Anca Țurcașiu a anunțat cine a câștigat bomba cu amulete. Ce a urmat

„Cred că are o șansă să câștige amuleta!”, a evidențiat chef Florin Dumitrescu.

Lucrurile au început să se complice atunci când Irina Fodor a anunțat degustătorul jocului. Carmen Brumă vine în sezonul 12 Chefi la cuțite pentru a gusta din preparatele celor patru chefi.

„E groasă!”, a mai adăugat chef Sorin Bontea.

Pentru ce miză uriașă se „luptă” chefii la jocul de amuletă din ediția 4 a sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 5 septembrie 2023. Irina Fodor a făcut anunțul mult așteptat

Ediția 4 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 5 septembrie 2023 pune în joc o miză uriașă pentru chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea. Cel care va câștiga avantajul are posibilitatea să aleagă 30 de minute din probă în care concurenții celorlalte echipe vor găti în ștafetă, unul câte unul, schimbându-se la fiecare 3 minute.

„Acum e grav!”, a zis chef Florin Dumitrescu.

„E de Doamne ferește! Îți dai seama cum e la montaj”, a completat chef Sorin Bontea.

„Vai de capul și de zilele mele!”, a fost replica lui chef Cătălin Scărlătescu.

Tema jocului de amuletă s-a anunțat a fi destul de dificilă. Chefii trebuie să gătească cu quinoa. Juraților nu le-a venit să creadă când au descoperit că trebuie să adauge acest ingredient în farfuriile lor.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Gabriela Mariana Țugui i-a emoționat pe chefi cu povestea ei de viață. Ce a povestit

„Te-a omorât!”, i-a spus chef Florin Dumitrescu lui chef Sorin Bontea.

„Cum să mănânci mâncare de papagal? Asta nu e mâncare! Mănânci mâncarea la păsări”, a adăugat colegul său.

Chef Sorin Bontea nu s-a putut abține și a întrebat-o pe Irina Fodor dacă a primit mită din partea colegilor săi pentru a da teme dificile: „Câți bani ți-au dat?! Sunt înnebunit după quinoa”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 5 septembrie 2023. Oscar Gal l-a lăsat cu gura căscată pe Florin Dumitrescu. Ce a căutat juratul pe tel... Chefi la cuțite, 5 septembrie 2023. Cătălin Moroșanu, apariție de senzație în sezonul 12. Ce a dezvăluit despre trecutul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x