Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Cine a câștigat al 11-lea battle. Ce s-a întâmplat, chiar înainte de duel

Banda a adus verdictul și surpriza a fost mare atunci când s-a aflat cine a câștigat cel de-al 11-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Colaj cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în bucătăria Chefi la cuțite cu scorul benzii pe ecran Galerie
Banda a adus verdictul și surpriza a fost mare atunci când s-a aflat cine a câștigat cel de-al 11-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11. | Antena 1

În ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 a început în forță pentru cele trei echipe și chefii lor. Al 11-lea battle a adus o temă cât se poate de colorată: fiecare echipă a primit misiunea de-a găti având în farfurie cele trei culori din paleta primită. La final, farfuriile au fost degustate și analize de pictori și aceștia au decis cine a câștigat cel de-al 11-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Cine a câștigat cel de-al 11-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11. Ce s-a întâmplat după ce banda a adus verdictul

Fiindcă s-a descurcat cel mai bine la locul propus de Gina Pistol, Cătălin Scărlătescu a fost cel care a decis ce paletă de culori revine fiecărei echipe, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Astfel, echipa neagră a ales alb, galben și portocaliu, echipa gri a primit paleta cu trei nuanțe de mov, iar echipa roșie a primit paleta cu nuanțe de verde. După ce s-au împărțit sarcinile, cronometrul a pornit și fiecare s-a apucat de treabă.

Citește și: Florin Dumitrescu s-a enervat pe Stelian Nistor și a avut o reacție dură. Ce i-a zis

La jumătatea probei, pe la minutul 34, Sorin Bontea a apăsat butonul roșu prin care a anunțat faptul că folosește o amuletă. Astfel, echipele rivale au fost nevoite să continue să gătească, dar cu o singură mână.

Orice secundă a contat, iar dorința de-a pune mâna pe victorie i-a ambiționat pe toți. La final, farfuriile au fost trimise la degustare. Juriul format din pictori a analizat atent fiecare preparat și fiecare invitat a ales farfuria preferată. Apoi, banda a început să meargă și să aducă rând pe rând farfuriile.

Emoțiile au fost mari și ceea ce a urmat a fost o surpriză de proporții, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1.

Citește și: Florin Dumitrescu a lansat piesa Chefi la Cuțite (Zât Zât) cu HVNDS: „Intru în battle cu brigada”. Cum sună vocea chef-ului

Concurenții din echipa neagră au sărit în sus de fericire atunci când au văzut că au câștigat cel de-al 11-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11, ba chiar l-au îmbrățișat pe Cătălin Scărlătescu.

„Atâta s-a putut astăzi, echipa intră la duel”, a zis Sorin Bontea supărat.

„N-am mai putut să stau, m-am acrit. Am pierdut cu o farfurie bună”, a zis Florin Dumitrescu supărat.

„Sunt atât de fericit, jur. Le-am dat-o la temelie!”, a zis George Popescu, extrem de încântat de vitoria obținută.

„Aveți grijă ce faceți ș ice strategii folosiți”, a fost sfatul dat de Bontea echipei sale.

„Suntem în pom și pomul în aer”, a zis juratul la testimonial, descumpănit de faptul că, deși a folosit o amuletă puternică și totuși acest lucru nu a adus o victorie echipei sale.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Sorin Bontea a folosit o amuletă puternică. Ce s-a întâmplat când a apăsat butonul roșu... Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Constantin Onuț, la un pas să fie sancționat de Gina Pistol. Ce a făcut Monica Pușcoiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x