Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Cine a câștigat al 11-lea battle. Ce s-a întâmplat, chiar înainte de duel

Banda a adus verdictul și surpriza a fost mare atunci când s-a aflat cine a câștigat cel de-al 11-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Colaj cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în bucătăria Chefi la cuțite cu scorul benzii pe ecran Galerie
Banda a adus verdictul și surpriza a fost mare atunci când s-a aflat cine a câștigat cel de-al 11-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11. | Antena 1

În ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 a început în forță pentru cele trei echipe și chefii lor. Al 11-lea battle a adus o temă cât se poate de colorată: fiecare echipă a primit misiunea de-a găti având în farfurie cele trei culori din paleta primită. La final, farfuriile au fost degustate și analize de pictori și aceștia au decis cine a câștigat cel de-al 11-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Cine a câștigat cel de-al 11-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11. Ce s-a întâmplat după ce banda a adus verdictul

Fiindcă s-a descurcat cel mai bine la locul propus de Gina Pistol, Cătălin Scărlătescu a fost cel care a decis ce paletă de culori revine fiecărei echipe, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Astfel, echipa neagră a ales alb, galben și portocaliu, echipa gri a primit paleta cu trei nuanțe de mov, iar echipa roșie a primit paleta cu nuanțe de verde. După ce s-au împărțit sarcinile, cronometrul a pornit și fiecare s-a apucat de treabă.

Citește și: Florin Dumitrescu s-a enervat pe Stelian Nistor și a avut o reacție dură. Ce i-a zis

La jumătatea probei, pe la minutul 34, Sorin Bontea a apăsat butonul roșu prin care a anunțat faptul că folosește o amuletă. Astfel, echipele rivale au fost nevoite să continue să gătească, dar cu o singură mână.

Orice secundă a contat, iar dorința de-a pune mâna pe victorie i-a ambiționat pe toți. La final, farfuriile au fost trimise la degustare. Juriul format din pictori a analizat atent fiecare preparat și fiecare invitat a ales farfuria preferată. Apoi, banda a început să meargă și să aducă rând pe rând farfuriile.

Emoțiile au fost mari și ceea ce a urmat a fost o surpriză de proporții, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1.

Citește și: Florin Dumitrescu a lansat piesa Chefi la Cuțite (Zât Zât) cu HVNDS: „Intru în battle cu brigada”. Cum sună vocea chef-ului

Concurenții din echipa neagră au sărit în sus de fericire atunci când au văzut că au câștigat cel de-al 11-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11, ba chiar l-au îmbrățișat pe Cătălin Scărlătescu.

„Atâta s-a putut astăzi, echipa intră la duel”, a zis Sorin Bontea supărat.

„N-am mai putut să stau, m-am acrit. Am pierdut cu o farfurie bună”, a zis Florin Dumitrescu supărat.

„Sunt atât de fericit, jur. Le-am dat-o la temelie!”, a zis George Popescu, extrem de încântat de vitoria obținută.

„Aveți grijă ce faceți ș ice strategii folosiți”, a fost sfatul dat de Bontea echipei sale.

„Suntem în pom și pomul în aer”, a zis juratul la testimonial, descumpănit de faptul că, deși a folosit o amuletă puternică și totuși acest lucru nu a adus o victorie echipei sale.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Sorin Bontea a folosit o amuletă puternică. Ce s-a întâmplat când a apăsat butonul roșu... Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Constantin Onuț, la un pas să fie sancționat de Gina Pistol. Ce a făcut Monica Pușcoiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x