Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Irina Fodor a anunțat ce avantaj aduce cea de-a cincea amuletă. Ce reacție a avut Sorin Bontea

În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a descoperi ce avantaj aduce amuleta.

Colaj cu chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și Irina Fodor în bucătăria sezonului 12 Chefi la cuțite Galerie
În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a descoperi ce avantaj aduce amuleta | Antena 1

În ediția din 6 septembrie 2023 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, cei trei chefi s-au întâlnit cu Irina Fodor și au dorit să afle ce amuletă le-a pregătit de data aceasta. Nu mică le-a fost surpriza atunci când au aflat ce trebuie să gătească, de fapt. Sorin Bontea a avut o reacție de-a dreptul savuroasă.

Irina Fodor a anunțat ce avantaj aduce cea de-a cincea amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 12, în ediția din 6 septembrie 2023

Curioși să descopere ce surpriză le-a pregătit de data aceasta Irina Fodor, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătărie și au așteptat să descopere bonusul pus la bătaie în cea de-a cincea confruntare.

Irina Fodor a anunțat că cel de-al patrulea chef este Marius Tudosiei, lucru ce i-a bucurat pe cei trei jurați. Apoi, surpriza a fost mare atunci când Irina Fodor a dezvăluit faptul că cei care vor face degustarea sunt Puya și soția lui, Melinda.

Citește și: Cine este Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Cum i-a uimit pe chefi

„Astăzi Puya și Melinda vor gusta din...Ce credeți? Chiftelele voastre!”, a fost vestea neașteptată dată de îndrăgita prezentatoare.

„Nu ai cum, pe bune?!”, a fost reacția lui Sorin Bontea.

Nu a durat mult și glumele au început să apară, fiindcă toată lumea știe că Scărlătescu este „regele chiftelelor”.

„Ai puterea să oprești comunicarea verbală a echipelor adverse. Concurenții vor avea posibilitatea să comunicare prin semne pe durata întregii probe”, a anunțat Irina Fodor amuleta.

„O vreau”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2023. Carmen Brumă a dat verdictul final. Cine a câștigat cea de-a patra amuletă din sezonul 12

„Hai să ne chiftelim”, a fost îndemnul lui Cătălin Scărlătescu.

„Borfaș ești mă!”, a zis Dumitrescu atunci când s-a prins că Bontea face rețeta de chiftele despre care vorbiseră cu o seară înainte, la degustare.

Și când chef Sorin a început să cânte în bucătărie, Dumitrescu a spus că și inspirația muzicală i-a luat-o: „Mi-a furat și melodia!”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, lider de audiență. Chef Scărlătescu a dat cuțitul de aur! În această seară, cea mai mică femeie din lum... Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Gabriela Iulia Condescu a primit a doua șansă de la jurați. Ce i-au zis chefii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x