Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Probă delicată pentru duelul 16. De ce s-au panicat concurenții când au auzit tema

Concurenții din cel de-al 16-lea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când au aflat ce temă de gătit le-a pregătit Irina Fodor.

irina fodor in bucataria emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9 Galerie
Echipa albastră și cea mov au intrat la duel, în ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Mai e puțin timp până la finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2021, căci concurenții din echipa mov și cei din echipa albastră se întrec în penultimul duel din sezonul 9 al îndrăgitului show culinar de la Antena 1.

Obosiți și plini de emoții, dueliștii au așteptat cu sufletul la gură să afle ce temă de gătit le-a pregătit frumoasa Irina Fodor, în cea de-a 16-a confruntare individuală.

Ce temă de gătit au primit concurenții intrați la al 16-lea duel de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

După ce au avut misiunea de-a găti rețete cât mai gustoase folosind quinoa, mălai și varză murată, duelul a adus o altă surpriză pentru concurenți. De data aceasta, dueliștii au parte de o probă delicată.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Narcisa Birjaru, schimb de replici acide în bucătărie. Ce i-a spus Valentinei Ioniță (Lebăduța)

„Respirați, zâmbiți, că de asta sunteți aici. Să simțiți fiecare experiență din plin. Sport extrem în bucătărie! Tema individualei de astăzi nu este complicate, ci mai degrabă delicată. Ține mult de combinațiile pe care le veți face și aveți și multă libertate. Dish-ul de astăzi trebuie să conțină patru texturi, oricare ar fi felul preparatului. Gândiți-vă bine la combinații”, a fost vestea complet neașteptată dată de prezentatoare.

Echipa mov la duel, la „Chefi la cuțite”

Echipa mov a intrat din nou la duel, la „Chefi la cuțite”

Unii s-au bucurat, în timp ce alții au început să resimtă panica. Bucătarii experimentați au înțeles imediat că trebuie să se „joace” în farfurie, pregătind ingrediente lichide, solide, spume sau alte texturi, menite să impresioneze pe chefi.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Cine a câștigat al 16-lea battle. Banda a adus un rezultat neașteptat... Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Ștefan Borleanu și Alexandru Bădițoaia, schimb neașteptat de replici. Ce și-au spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x