Antena Căutare

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor gătite la proba de duel cu numărul 9. ”Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară”, a spus Chef Dumitrescu.

Galerie
Somon cu cremă de hrean, jeleu de portocale și ulei de chives

În urma jurizării penultimei confruntări pe echipe din sezonul cu nr. 7 de la Chefi la cuțite, au intrat la duel concureți din toate cele trei echipe. Chef Scărlătescu și Chef Bontea au avut dreptul să-și aleagă concurenții, întrucât la confruntare au avut obținut câte patru farfurii, pe când Chef Dumitrescu a obținut decât trei, iar concurenții lui au intrat toți la duel.

Prima farfurie adusă de bandă în fața celor trei chefi, i-a impresionat plăcut atât ca aspect cât și ca gust. Este vorba de farfuria lui Alexandru Popa din echipa verde. El a preparat Rețeta Șalău poșat în unt cu rozmarin, piure de mazăre, ciuperci murate și sos de soia cu lime. O farfurie foarte bună și gătită corect, a fost decizia celor trei chefi și a obținut 14 puncte.

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

Șalău poșat în unt cu piure de mazăre

Rib eye steak cu piure de cartofi dulci cu ghimbir, sos spaniol și legume este preparatul lui Daniel Andrieș din cel de-al 9-lea battle. ”O farfurie gustoasă, nu e ra deloc. Am început bine”, a declarat Chef Sorin Dumitrescu. 12 puncte a obținut farfuria lui Daniel.

Articolul continuă după reclamă

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

Rib eye steak cu piure de cartofi dulci cu ghimbir, sos spaniol și legume

Pe cât de simplă, pe atât de elegantă și de gustoasă farfurila lui Paul Niculescu. Cu toate că el se așteaptă ca oricând cea mai slabă farfurie să fie a lui, pentru că nu este bucătar profesionist, părerile chefilor nu au corespuns cu a lui. ”Dumnezeule mare, nici nu știu ce să fac la farfuria asta, are un sos senzational, sosul de smochine cu vin este fabulos!” - declară Chef Scărlătescu, plăcut impresionat. Paul Niculescu a Rețeta Piept de rață cu piure de morcovi, sos de smochine cu vin și sparanghel. Farfuria lui a obținut 14 puncte.

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

Rețeta Piept de rață cu piure de morcovi, sos de smochine cu vin și sparanghel

Pentru următoarea farfurie părerile au fost împărțite în privința sosului. Chef Scărlătescu l-a considerat puțin acru, dar lui Chef Dumitrescu i-a plăcut mult. Este vorba de farfuria lui Alexandru Sasu care a preparat Rețeta Piept de rață cu piure de morcovi și sos gelatinos de portocale. 12 puncte a primit farfuria lui.

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

Piept de rață cu piure de morcovi și sos gelatinos de portocale

”Te duce cumva cu gândul către urzici, are o tentă de usturoi și totuși o cremozitate atât de fină și de mișto. Foarte elegantă farfuria, îmi place mult de tot!” - declară Chef Dumitrescu despre farfuria lui Daniel Budai care a preparat Rețeta Somon cu piure de broccoli și sparanghel cu sos olandez. Farfuria lui a primit 14 puncte.

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

Somon cu piure de broccoli și sparanghel cu sos olandez

”Când eram în echipa mov, Chef Scărlătescu ne spunea: Aveți grijă ca ceilalți chefi să nu vă recunoască preparatele! Eu gândesc exact opus, eu vreau ca lumea să-mi recunoască preparatele. Eu vreau să mă afirm, vreau ca preparatul meu să fie recunoscut unul dintr-o sută” - declară Amalia Bellantoni. Ea a preparat o rețetă din bucătăria italiană Involtini di pollo alla siciliana, care nu i-a impresionat în mod deosebit pe cei trei chefi. Amalia a fost eliminată, obținând doar 5 puncte.

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

Involtini di pollo alla siciliana

Mușchiuleț de porc cu bacon, sos de muștar cu pătrunjel și ciuperci este preparatul lui Alexandru Comerzan. ”Are un gust demențial pe care nu știu să-l expic. E și parfumat și proaspăt și puțin usturoiat și dulceag în același timp, adică e așa ca o zi de primăvară” - declară Chef Florin Dumitrescu, plăcut impresionat. 14 puncte a obținut farfuria lui Alexandru.

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

Mușchiuleț de porc cu bacon, sos de muștar cu pătrunjel și ciuperci

”De departe este topul farfuriilor, din punctul meu de vedere aceasta este top numărul unu, a declarat Chef Scărlătescu după ce a degustat preparatul lui Andrei Flueraru. El a preparat o Rețetă de Somon cu cremă de hrean, jeleu de portocale și ulei de chives. Aceasta este farfuria care stinge lumina chefilor, după părerea lui Chef Dumitrescu. Este și dulce și acrișoară și parfumată, este gătită perfect! Este farfuria care a obținut 15 puncte.

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

Somon cu cremă de hrean, jeleu de portocale și ulei de chives

”În șapte sezoane nu i-am văzut pe chefi aplaudând când intră concurenții”, le-a spus Gina concurenților când au intrat să-și primească notele. Au fost cele mai mari note de până acum.

Ce s-a întâmplat în penultimul battle din sezonul cu numărul șapte „Chefi la cuțite”. Emoții, lacrimi, preparate mult pr... Un nou record de audiență pentru cel mai iubit show culinar. Amalia Bellantoni părăsește Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei Miercuri, 20.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x