Antena Căutare

Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public

Emisiunea a înregistrat cele mai bune cifre din acest sezon.

chef scarlatescu si chef bontea in bucatarie Galerie
Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public

Luni seara, Chefi la cuţite a câștigat lupta pe toate categoriile de public. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență la nivelul tuturor segmentelor de public şi a înregistrat cele mai bune cifre din acest sezon. Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 9.7 puncte de rating și o cotă de piață de 29.3%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 5.8 puncte de rating și 17.6% cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 9 puncte de rating si 21.9 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, ProTV, a obținut 4.8 puncte de rating și 11.8 procente cotă de piață. Chefi la cuțite a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România cu o medie de 8.7 puncte de rating și o cotă de piață de 21 de procente, în timp ce ProTV, clasat pe locul al doilea, a obținut 5.7 puncte de rating și 13.8 cotă de piaţă. În minutul de aur al emisiunii, 21.14, peste 2 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau momentele din cadrul audițiilor Chefi la cuțite.

stefan banica la chefi la cutite

Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public

În ediția de luni seara, Ștefan Bănică și fiul lui, Radu Ștefan Bănică, au demonstrat că au factorul X nu doar pe scenă, ci și în bucătărie. Ștefănel a reușit să îi impresioneze pe cei trei chefi cu un pui portocaliu, o rețetă pe care obișnuiește să o gătească deseori și în familie și să obțină cele 3 cuțite. Ba mai mult, la final Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu i-au oferit și cuțitul de aur pentru a-i încuraja pasiunea pentru bucătărie. Tot luni seara, chefii au gustat și câteva bucate tradiționale din Maramureș pentru prima oară în viața lor. Laptele de oi sau zama de bureți de bortă aduse de Ileana Vlad, concurenta de pe Valea Izei au făcut senzație în platoul Chefi la cuțite.

ileana vlad la chefi la cutite

Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public

Seria degustărilor pe nevăzute continuă și în această seară la Antena 1. Nico și fiica ei, Andra fac echipă în bucătărie. După ce au experimentat aventura Asia Express, cele două vin pe un teren care le este mult mai familiar.. .cel al gătitului. La pachet cu farfuriile spectaculoase vin în această seară și concurenți cu nume... haioase. Meniul va fi completat de personaje care își încearcă din nou norocul în fața chefilor sau de concurenți care îți deschid apetitul nu doar pentru mâncare, ci și pentru povești extraordinare.

nico si andra la chefi la cutite

Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public

Sursa:Kantar Media

Melinda Cutur, poveste emoționantă la „Chefi la cuțite”! Vrea să câștige premiul ca să poată ajuta cât mai mulți copii... Cătălin Scărlătescu s-a dezlănțuit în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”: „Costa opt sute de euro”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x