Antena Căutare

Student cu vise mari! Mihai Ionescu ar face totul pentru o finală "Chefi la cuţite": "Prin fafuria pe care ți-o ofer, îți dau sufletul meu pe tavă"

Chefi la cutite. Ediția 6, 30 septembrie 2019. Mihai Ionescu are 23 de ani, este student și s-a născut la Bucureşti! Ce are el deosebit? Un mare vis pentru care a venit la "Chefi la cuțite". Mihai îşi doreşte să fie bucătar în propriul restaurant!

Chefi la cutite. Ediția 7, 30 septembrie 2019. Mihai Ionescu are 23 de ani, este student și s-a născut la Bucureşti! Ce are el deosebit? Un mare vis pentru care a venit la "Chefi la cuțite". Mihai îşi doreşte să fie bucătar în propriul restaurant!

Chefi la cutite. Ediția 7, 30 septembrie 2019. Încrezător în forțele proprii, dar cu emoții cu carul, Mihai spune că ar face orice pentru a prinde finala "Chefi la cuțite".

"Prin fafuria pe care ți-o ofer, îți dau sufletul meu pe tavă. Îmi doresc să am propriul restaurant și să adaptez rețete din toată lumea", explică concurentul, care susține că ar face orice să treacă mai departe și să "prindă" o finală.

"Aş putea să mă las şi de şcoală. Vreau să gătesc la cea mai bună calitate a mea. Până acum am învățat singur să gătesc", spune Mihai Ionescu, care a gătit coaste de porc vietnameze!

Adriana Rusu, blonda care face "scheme" periculoase și a cântat cu BUG Mafia: "Nu prea mai semăn cu cea d... Doamna Bița are o tristețe mare în ochi, dar râsul ei e molipsitor! Și-a pierdut fiica de 16 ani: "Pentru mine feti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x