Antena Căutare

Chefi la cuțite, lider de audiență. Chef Scărlătescu a dat cuțitul de aur! În această seară, cea mai mică femeie din lume va uimi

Ediția de aseară Chefi la cuțite s-a impus ca lider de audiență pe targeturile comercial și urban, preselecțiile aducând multe surprize în platoul show-ului culinar. Chef Scărlătescu i-a dat cuțitul de aur lui Alex Mihoc, concurentul care la doar 14 ani a gătit pentru starurile naționalei de fotbal a Franței, iar Chef Bontea a înregistrat o nouă victorie în arena amuletei.

colaj foto cu irina fodor, poza cu chefii si poza cu alex mihoc la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Emisiunea Chefi la cuțite a fost lider de audiență cu ediția 4, difuzată pe 5 septembrie 2023 | Antena 1

Diseară, spectacolul continuă cu o vizită cu totul specială pe care o primesc jurații: cea mai mică femeie din lume va găti în bucătăria show-ului gastronomic, impresionându-i pe Chefi cu povestea ei de viață.

Emisiunea Chefi la cuțite sezonul 12 a fost lider de audiență cu ediția 4, difuzată pe 5 septembrie 2023, la Antena 1

Difuzată în intervalul 20:28 – 23:51, ediția Chefi la cuțite de ieri seară a ocupat primul loc în topul audiențelor pe targeturile comercial și urban. Pe segmentul de public comercial, a înregistrat 6.3 puncte de rating și 25.4% cotă de piață. Antena 1 a înregistrat 6.7 puncte de rating și 25.1 cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 6.1 puncte de rating și 19.3% cotă de piață. În minutul de aur 21:44, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost urmărită de aproape 1.4 milioane de telespectatori.

Ieri seară, Alex Mihoc a creat unul dintre momentele memorabile ale emisiunii, propunându-le juraților o experiență culinară îndrăzneață. Concurentul de 18 ani s-a avântat în preselecții cu o farfurie pentru care degustarea nu a necesitat folosirea tacâmurilor.

Alex Mihoc a primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite sezonul 12

”Linge-mă!” s-a numit preparatul inovator, la care Alex a lucrat îndelung pentru a obține gustul umami. ”Am vrut să fac ceva care nu s-a mai făcut și să vă demonstrez că am și idei mai nebune”, a declarat Alex, căruia i s-au oferit aseară două cuțite de aur. Primul Chef care i-a făcut mult râvnita ofertă a fost Florin Dumitrescu, iar cel de-al doilea Cătălin Scărlătescu. Extrem de ambițios, Alex nu a ascuns faptul că aștepta ca și Sorin Bontea să pună cuțitul de aur pe masă, motiv pentru care Chef Dumitrescu și-a retras oferta, Alex Mihoc primind cuțitul de aur al lui Chef Scărlătescu. ”Îmi place foarte mult de Chef Scărlătescu pentru că e vulcanic. Vreau să câștig alături de el. Lui Chef Dumitrescu o să-i pară foarte rău pentru că și-a retras cuțitul”, a declarat concurentul care a studiat încă de la 13 ani arta culinară la școala gastronomică franceză Ferrandi Paris.

În arena amuletei, spectacolul de aseară a fost completat de o competiție jurizată de Carmen Brumă, la care cel de-al patrulea Chef invitat a fost Nicolai Tand. Și cu toate că tema probei a fost una extrem de incomodă pentru Sorin Bontea – preparate pe bază de quinoa – el a fost cel care și-a adjudecat victoria.

În această seară, invitatul la competiția Chefilor pentru o nouă amuletă este Marius Tudosiei, iar cei care vor face degustarea vor aduce la schimb o porție generoasă de umor în platoul Chefi la cuțite: Puya și Melinda vin să înmâneze amuleta Chefului care îi va cuceri cu preparatul său. Cât despre arena preselecțiilor, o nouă rundă de concurenți intră în atenția Chefilor, surprizele nelipsind din meniul serii. Încă o legendă a fotbalului va trece pragul bucătăriei show-ului culinar: Gică Craioveanu și-a asumat provocarea de a le găti juraților, deși recunoaște că talentul său gastonomic este foarte departe de cel care l-a consacrat în lumea sportului.

Tot în această ediție, jurații primesc o vizită cu totul și cu totul specială. Urmează o întâlnire memorabilă la Chefi la cuțite, show-ul culinar spre care și-au găsit drum, de-a lungul a 12 sezoane, participanți din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, cu povești uluitoare. De data aceasta, cea care va păși în platoul emisiunii este Jyoti Amge, deținătoarea recordului mondial pentru cea mai scundă femeie din lume, care nu putea veni la întâlnirea cu Chefii fără să le gătească ceva. La 29 de ani, Jyoti, care vine din Nagpur, India, măsoară 62,8 centimetri în înălțime, cântărește doar 5 kilograme și are o Diploma de Masterat în Literatura Engleză. ”Am intrat în Cartea Recordurilor pentru că sunt cea mai scundă femeie din lume și am cele mai mici palme și tălpi. În ultimii 12 ani, nimeni nu mi-a doborât recordurile Guinness pe care le dețin. Toate aceste recorduri sunt o realizare pentru mine și mă fac să mă simt mândră. De când am devenit celebră, am călătorit în atât de multe locuri, încât nici nu mi le mai aduc aminte pe toate”, le-a spus Jyoti Chefilor. Întregul moment și povestea de viață a celei mai mici femei din lume, spusă chiar de ea la întrevederea cu jurații, urmează în această seară, de la 20:30, la Chefi la cuțite.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 5 septembrie 2023

Cine este Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Cum i-a uimit pe chef... Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Irina Fodor a anunțat ce avantaj aduce cea de-a cincea amuletă. Ce reacție a avut So...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x