Antena Căutare

Chefi la cuțite, lider incontestabil de audiență. Echipa lui Florin Dumitrescu a câștigat cel de-al treilea battle

Ieri seară, în bucătăria Chefi la cuțite s-a auzit alarma celei dintâi amulete folosite în confruntările sezonului 11: Chef Bontea le-a dat o lovitură dură adversarilor, dorind să-și mențină supremația, însă victoria i-a revenit echipei lui Florin Dumitrescu, într-o ediție a show-ului culinar care a dominat concurența pe întregul interval orar.

Adrian Hampu a fost eliminat de la Chefi la cuțite, în ediția 24 din data de 17 mai 2023

Antena 1

Lider incontestabil de piață, ediția Chefi la cuțite dedicată celui de-al treilea battle a ocupat primul loc în topul audiențelor pe segmentul de public comercial, înregistrând 8.4 puncte de rating și 28.3% cotă de piață.

Emisiunea Chefi la cuțite sezonul 11 a fost lider de audiență cu ediția 24, difuzată în data de 17 mai 2023, la Antena 1

Antena 1 a înregistrat 7.2 puncte de rating și 24.3% cotă de piață. Antena 1 a obținut 9 puncte de rating și 29.7% cotă de piață. La orașe, show-ul culinar a ocupat primul loc, înregistrând 8.4 puncte de rating și 22.6% cotă de piață. Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 7.8 puncte de rating și 20.8% cotă de piață. În minutul de aur 22:11, ediția de ieri seară Chefi la cuțite a fost urmărită de peste 1,6 milioane de telespectatori. În minutul de aur 22:38, emisiunea a fost urmărită de peste 1,7 milioane de telespectatori.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Ce a pățit George Popescu înainte de duel. Cum s-a „răzbunat” Amalia Esa pe Monica Pușcoiu

Cel de-al treilea battle le-a adus echipelor provocarea pregătirii unor preparate cu anumite forme geometrice. Astfel, după câștigarea concursului ghicitorii, Chef Cătălin Scărlătescu a fost cel care a împărțit formele geometrice pe echipe, taberei lui Chef Florin Dumitrescu revenin-du-i prisma triunghiulară, celei a lui Chef Sorin Bontea prisma hexagonală – în timp ce câștigătorul și-a rezervat forma cilindrică.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Diane Inamahoro a leșinat în bucătărie. Medicii au intervenit imediat. Ce s-a întâmplat

Lucrurile au devenit și mai complicate în bucătăria Chefi la cuțite după ce Chef Bontea a decis să folosească cea dintâi amuletă din sezonul 11, porunca acesteia fiind ca adversarii să folosească înaintea fiecărei propoziții cuvintele „Nu trebuie să”. În ciuda acestui impediment, echipa lui Chef Dumitrescu a fost cea care a obținut victoria, în urma voturilor primite din partea unui juriu alcătuit din veterinari.

Bucuria uriașă a fost urmată de emoțiile adversarilor la proba eliminatorie, cea mai slabă farfurie de ieri seară aparținându-i lui Adrian Hampu, concurentul care a părăsit echipa lui Sorin Bontea. Săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, de la 20:30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY continuă confruntările pe echipe, cu probe din ce în ce mai dificile și schimbări surprinzătoare de strategii din partea Chefilor.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 17 mai 2023

Elena Ciot Monda, mesaj neașteptat după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite! Fanii au reacționat imediat... Dumitru Paul Tudosescu de la Chefi la cuțite sezonul 11 s-a pozat alături de fiul lui. Cum arată băiatul cuțitului de au...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Ultimele știri
x