Antena Căutare

„Chefi la cuțite” revine la Antena 1! Un ambasador Jamie Oliver în România, în prima ediție a show-ului

Personaje delicioase, dialoguri pline de umor, chefi mai în formă ca oricând, farfurii arătoase și o atmosferă de-a dreptul savuroasă, toate își vor face loc în noul sezon „Chefi la cuțite” care revine la Antena 1, pe 5 și 6 septembrie, de la ora 20.30.

Personaje delicioase, dialoguri pline de umor, chefi mai în formă ca oricând, farfurii arătoase și o atmosferă de-a dreptul savuroasă, toate își vor face loc în noul sezon „Chefi la cuțite” care revine la Antena 1, pe 5 și 6 septembrie, de la ora 20.30. Cu și mai mult chef de luptă, dar și poftă să descopere noi talente în bucătărie, cei trei chefi au parte de momente cu totul și cu totul memorabile în etapa jurizării pe nevăzute.

Așa se face că încă din prima ediție jurații se vor afla față în față cu personaje care mai de care mai interesante. Gabriella Pascaru Bisi are 49 de ani, este food blogger și specialist comunicare și ambasador Jamie Oliver în România. Pasionată de mâncare și preparate internaționale, curajoasa doamnă care vine în fața juraților le va povesti acestora că nu este străină de domeniul bucătăriei, mai ales că a deținut primul restaurant cu specific sud-american din România, Bolivar, acolo unde ani la rând bucureștenii erau răsfățați cu cele mai alese bucate. Implicată activ în tot ce înseamnă domeniul culinar, pretendenta la un loc în competiția de la Antena 1 se poate lăuda și cu titlul de ambasador Food Revolution by Jamie Oliver în România. Dacă toate aceste atuuri o vor ajuta să obțină votul de încredere al chef-ilor, telespectatorii vor afla luni, 5 septembrie, de la 20.30.

Încă din prima ediție din acest sezon chefii își reiau obiceiul de a cânta la filmare. Dacă în primul sezon chef Sorin Bontea s-a făcut remarcat nu doar prin talentele culinare, ci și prin cele vocale, situația se schimbă în această toamnă.

Chef Bontea continuă demonstrațiile de voce, ba mai mult, acestea sunt din ce în ce mai dese și mai diverse. Numai că acum nu mai este singur, pentru că chef Florin Dumitrescu I se alătură cu succes.

Și farfuriile de care au parte jurații la degustarea pe nevăzute sunt dintre cele mai variate. De la preparate exotice cu fructe de mare, orez sau pește, la farfurii mai puțin reușite, care vor fi dur criticate de chefi, sezonul acesta abundă în detalii și observații culinare. Deși pare un lucru ușor să guști din tot felul de mâncăruri, care de care mai sofisticate, uneori farfuriile ajunse la jurizare îi pun la grea încercare de chefi. Cei trei au însă misiunea de a degusta toate preparatele pe care banda le aduce în fața lor. Se întâmplă însă de multe ori ca surprizele să nu fie tocmai plăcute, iar noul sezon nu îi va scuti de reacții pe măsură provocate de preparate care sunt greu de încercat.

Începe războiul! Chef Cătălin Scărlătescu recunoaște adevărul! „Lupta e pe bune...”... Doamnelor, domnișoarelor, ”Don Juan-ul” revine! Cătălin Scărlătescu, feblețea concurentelor de la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x