Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 2021. Ultima bandă din acest sezon a pornit! Cum arată farfuriile concurenților

După cea de-a treia probă de gătit din semifinala „Chefi la cuțite” 2021, concurenții au așezat farfuriile pe bandă și toți au putut vedea cum arată fiecare signature dish.

Rikito Watanabe si alti concurenti in bucataria chefi la cutite, sezonul 9, asezand farfuriile pe banda Galerie
La finalul ultimei probe de gătit din semifinala „Chefi la cuțite” 2021, concurenții au așezat farfuriile pe bandă | Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții rămași în competiție au fost nevoiți să treacă prin trei probe de gătit, iar finala le-a testat din plin nu doar priceperea în materie de gătit, ci și imaginația sau rezistența la stres.

Data trecută, în ediția anterioară, prima probă i-a provocat pe semifinaliști să aducă gustul copilăriei în farfurie, iar degustarea a fost făcută de un juriu special.

Ce au gătit concurenții în ultima probă din semifinala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9

Apoi, la a două rundă de gătit, semifinaliștii au fost anunțați că trebuie să se întreacă în rețete care să aibă la bază ciocolata. De data aceasta, degustarea a fost făcută chiar de către foștii concurenți din sezonul trecut al show-ului „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Acum, în ediția 48 din sezonul 9, concurenții rămași în competiție au primit libertatea de-a pregăti un signature dish, singura condiție fiind ca acesta să meargă de minune alături de un pahar de vin alb, roșu sau roze, în funcție de viziunea culinară a fiecăruia.

Și fiindcă în primele două probe au avut la dispoziție câte 75 de minute pentru gătit, ultima rundă le aduce la dispoziție doar o oră. Emoțiile au fost într-atât de mari, încât concurenții au ajuns, fără să își dea seama, să treacă de la agonie la extaz și invers. Valentina Ioniță, de exemplu, a avut parte chiar de momente de panică.

Semifinaliștii din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Semifinaliștii din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

La finalul probei de gătit, semifinaliștii au așezat farfuriile pe banda de foc, pentru a fi duse la degustare.

„Am mai gătit într-o oră, dar e presiunea finale pentru noi și a trecut timpul super repede”, a fost de părere Florin Revesz.

„Astăzi a fost minunat! Aș repeta experiența asta fără niciun regret și fără nicio îndoială”, a mărturisit Keed, concurentul salvat cu amuletă de către Florin Dumitrescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu sufletul cuprins de emoții uriașe, concurenții au realizat abia acum faptul că sunt la un pas de finala „Chefi la cuțite” 2021.

„Când mă gândesc că e ultima bandă parcă începe să mă ia așa, cu furnicături. E ultima data când se întâmplă asta, ce senzație frumoasă mi-a oferit emisiunea asta”, a zis Alexandru Bădițoaia.

„Sunt descătușat, sunt liniștit, am terminat cele trei probe, au fost niște probe foarte obositoare și a fost o zi foarte grea. Mă așteptam să fie așa, dar una e să te aștepți și alta e să o și trăiești”, a mărturisit Ștefna Borleanu, fericit că a scăpat de maratonul de gătit.

Urmărește clipul video de mai sus din semifinala „Chefi la cuțite” 2021, sezonul 9, ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala „Chefi la cuțite” 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. După probe de foc în care concurenții rămași în competiție au îndurat emoții uriașe, fanii urmează să afle cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9, în finala îndrăgitului show culianar, difuzată pe 16 iunie 2021, de la ora 20:30, la Antena 1.

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești episoadele din producția „Speak@cuțite, ca să savurezi o extra porție de imagini din show-ul tău preferat. Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, semifinala 2021. Valentina Ioniță a trăit momente de panică. Ce a pățit în ultimele minute din probă... Chefi la cuțite, semifinala 2021. Chefii au degustat preparatele din ultima probă. Ce farfurie i-a impresionat din plin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x