Antena Căutare

O olteancă frumoasă, care se visează în echipa lui Chef Bontea! "Vreau să câștig ca să îmi ajut sora bolnavă"

Poveștile continuă în degustările pe nevăzute de la "Chefi la cuțite". Sezonul al șaselea pare a fi și mai plin de emoție și de lecții de viață.

Poveștile continuă în degustările pe nevăzute de la "Chefi la cuțite". Sezonul al șaselea pare a fi și mai plin de emoție și de lecții de viață.

Alexandra Neagoe are doar 20 de ani, iar interacțiunea sa cu bucătăria s-a dat din postura de ospătar, căci lucrează într-un restaurant. A gătit Sushi, despre care chefii au exclamat la unison: "Arată foarte bine acest sushi!"

Cât despre Alexandra și pasiunea ei pentru gătit. Ei bine, această pasiune vine dintr-o poveste destul de dureroasă.

"Am avut o copilărie grea, pentru că tata nu ajungea niciodată cu banii acasă. Ne rugam doar să nu vină cu chef de scandal. Și ne doream să plecăm într-o zi din acea casă", povestește Alexandra.

Ajunsă în fața chefilor, concurenta și-a manifestat dorința de a face parte din echipa lui Chef Bontea, "oltean de-al ei", iar dacă ar fi să câștige, Alexandra și-ar ajuta sora bolnavă, care, la rândul său, a ajutat-o câdva. Lecție de viață, lecție de talent în bucătărie!

Dumitrescu a câștigat amuleta serii! Chef Petrișor: „Florin a creat o coloristică perfectă în farfurie!”... CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigă o super tigaie Regis Stone Pan, cu care să faci spectacol în bucătărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x