Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

George și Alina au mutat scandalul din casă la „Chefi la cuțite”! „Tu ești Alina Malefica”

George Topârceanu și Alina Sirghi au mai participat și în sezonul 3 al emisiunii „Chefi la cuțite”, dar de data asta s-au întors ca să își ia revanșa!

George Topârceanu și Alina Sirghi au mai participat și în sezonul 3 al emisiunii „Chefi la cuțite”, dar de data asta s-au întors ca să își ia revanșa!

Cei doi lucrează împreună în bucătări de trei ani, doar că de data asta au decis să devină rivali, fiindcă miza emisiunii „Chefi la cuțite” este una cu adevărat mare!

Concurenta nu s-a ascuns și chiar a mărturisit că l-ar sabota pe George, dacă asta ar ajuta-o să ajungă mai departe în concurs!

Să fie oare rețeta ei de paste cu creveți la wok mai apreciată decât preparatul său pe bază de mușchiuleț de vită în mantie de pancetta?

Primul la jurizare a fost George, care a primit atât aprecieri, cât și critici din partea celor trei chefi. La final, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au decis că merită să meargă mai departe!

Apoi a venit rândul Alinei să îndure emoțiile jurizării! Totuși, iubita concurentului i-a uimit pe chefi cu ambiția și determinarea de care a dat dovadă! Cine ar fi crezut că și în iubire poate există un război...culinar?

Și Alina a mers mai departe în concurs, deci bătălia continuă între cei doi!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube