Chefii ascut cuțitele, asta pentru că sezonul acesta lupta se anunță din ce în ce mai aprigă. Printre ”Brownie cu sos de ciocolata și chilli”, un preparat cu care o Cătălina Abur și paste cu sparanghel, gătite cu măiestrie, se remarcă el, bucătar sous-chef la un hotel de patru stele.
Se recomandă ”Alex din Danemarca”, asta pentru că a venit la concurs direct de la aeroport.
”Cel mai mare vis al meu este să câștig ”Chefi la cuțite”, mărturisește concurentul.
A adus în fața juriului un preparat cu care speră să-i dea gata: cotlet de miel cu piure de telină și piure de mere.
Au gustat, au jurizat, dar s-au pus și pe harță. După ce Bontea a fost singurul care nu i-a oferit un cuțit, Alex, întrebat în echipa cui ar alege să meargă, a răspuns hotărât: ”La chef Scărlătescu!”, cel din urmă fiind acuzat că influențează oamenii. ”Mincinos ordinar ce ești, influențezi oamenii”, i-a spus Bontea, mai în glumă, mai în serios.