Antena Căutare

Cum au arătat farfuriile din ultimul battle, înainte de semifinale. Farfurii cu preparate gustoase și frumos prezentate ce i-au încântat pe chefi

Cei trei chefi au fost puși în dificultate la degustarea preparatelor din ultimul battle, înainte de a decide semifinaliștii sezonului cu nr. 7 din emisiunea culinară Chefi la cuțite.

Cum au arătat farfuriile din ultimul battle, înainte de semifinale. Farfurii cu preparate gustoase și frumos prezentate ce i-au încântat pe chefi Galerie
Piure de mazăre cu wasabi și creveți

Din nou chefii au fost surprinși de farfuriile cu preparate gustoase și platinguri frumoase în ultima confruntare, înainte de semifinale.

Concurenți au fost aplaudați și felicitați de cei trei simpatici chefi. ”Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine”, a declarat Chef Sorin Bontea.

Și de data aceasta toate cele trei echipe au intrat la duel, echipa mov în formație completă, iar celelalte două echipe și-au ales concurenții.

Prima farfurie adusă de bandă în fața juraților a fost a concurentului Robert Săvoiu, numit și Boby trei sezoane. El a ales să gătească Rețeta Mușchiuleț de porc marinat în teriaky, legume cu sweet chilli, sos de lapte de cocos și curry. Farfuria lui a fost una dintre cele care nu au impresionat în mod deocebit.

Cum au arătat farfuriile din ultimul battle, înainte de semifinale. Farfurii cu preparate gustoase și frumos prezentate ce i-au încântat pe chefi

Mușchiuleț de porc marinat

Cea de-a doua farfurie a fost a Rahelei Pîslaru, care a ales să gătească rețeta Ruladă de pui umplută cu bacon și gouda, piure de conopidă și sos de brânză cu gouda. ”Arată frumușel farfuria, foarte inspirată” - a declarat Chef Sorin Bontea.

Cum au arătat farfuriile din ultimul battle, înainte de semifinale. Farfurii cu preparate gustoase și frumos prezentate ce i-au încântat pe chefi

Ruladă de pui umplută

”Am făcut tot ce mi-a trecut prin cap, eu niciodată nu gânesc prea mult. Primul lucru care îmi vine în cap, pe ăla îl gătesc” - a spus Daniel Budai, care a gătit Rețeta Ruladă de pui cu baby spanac învelit în bacon, sote de legume, piure de morcovi și sos de bere neagră cu stafide. Din păcate nici farfuria lui nu a impresionat în mod deosebit.

Cum au arătat farfuriile din ultimul battle, înainte de semifinale. Farfurii cu preparate gustoase și frumos prezentate ce i-au încântat pe chefi

Ruladă de pui cu baby spanac

Daniel Andrieș a ales să gătească Rețeta Surf and turf cu ciuperci morel, tartiflette și sos de brânză. ”E în regulă, e în temă” a declarat Chef Sorin Bontea, plăcut impresionat de farfuria lui.

Cum au arătat farfuriile din ultimul battle, înainte de semifinale. Farfurii cu preparate gustoase și frumos prezentate ce i-au încântat pe chefi

Surf and turf

Șalău în panco cu legume thai în sweet chilli a fost rețeta cu care s-a prezentat concurentul Alexandru Sasu în ultimul battle. ”Îmi place farfuria mea pentru că are gust, pentru că e lucrată exact așa cum mi-am dorit eu și sper să fie biletul meu direct către semifinală” - a declarat Alex și a avut succes.

Cum au arătat farfuriile din ultimul battle, înainte de semifinale. Farfurii cu preparate gustoase și frumos prezentate ce i-au încântat pe chefi

Șalău în panco

Alexandru Popa a obținut punctaj maxim cu o farfurie senzațională, după cum au declarat cei trei chefi. El a ales să prepare Rețeta Mușchiuleț de porc cu piure de ceapă cu cafea și sos de bere neagră cu fenicul. ”Cred că e rețeta succesului de astăzi” a spus Alexandru. Combinația de ceapă cu cafea, dar și sosul delicios i-a cucerit pe cei trei chefi care au considerat-o ca fiind o farfurie senzațională.

Cum au arătat farfuriile din ultimul battle, înainte de semifinale. Farfurii cu preparate gustoase și frumos prezentate ce i-au încântat pe chefi

Mușchiuleț de porc cu piure de ceapă cu cafea

”Am făcut tot ce poate fi făcut pentru a merge în semifinală, dar se poate și mai bine, mereu se poate mai bine” - a declarat Alexandru Comerzan despre farfuria lui. El a obținut punctaj maxim preparând Rețeta Piure de mazăre cu wasabi, maioneză cu wasabi, merluciu fiert în lapte cu cimbru și wasabi, saint jacques, creveți și sos de portocale cu ghimbir. ”Arată ca o farfurie de revistă” a declarat Chef Florin Dumitrescu, plăcut impresionat și de gust și de aspect.

Cum au arătat farfuriile din ultimul battle, înainte de semifinale. Farfurii cu preparate gustoase și frumos prezentate ce i-au încântat pe chefi

Piure de mazăre cu wasabi și creveți

Ultima farfurie ajunsă la jurizare a fost tot o farfurie de punctaj maxim. Aceasta a fost farfuria lui Andrei Flueraru care a ales să prepare Rețeta Fish and chips reinterpretat, cu bere neagră. A fost o farfurie foarte interesantă după părerea celor trei chefi.

Cum au arătat farfuriile din ultimul battle, înainte de semifinale. Farfurii cu preparate gustoase și frumos prezentate ce i-au încântat pe chefi

Fish and chips cu bere neagră

Au fost patru farfurii foarte bune, două farfurii medii și două cam slăbuțe, după părerea lui Chef Sorin Bontea.

Ce s-a întâmplat în ultimul battle din sezonul cu numărul șapte „Chefi la cuțite”. Emoțiile și tensiunea au fost la ordi... Rețete de fine-dining cu ingrediente LIDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x