A lucrat ca bucătar în Franţa, însă marea dorinţă este să reuşească şi în România! Pentru a-şi dovedi că poate face asta, concurenta a venit la "Chefi la cuţite"
“A doua mare pasiune a mea este dansul, în special salsa. Trebuie să zâmbeşti mereu în genul ăsta de dans. Viaţa a făcut să ajung în Franţa unde am ajuns rapid bucătar chef. Nu cred că am avut emoţii mai mari ca acum”, povesteşte Andrada Banc.
Pregăteşte unul dintre preparatele favorite: “Ton în crusta de susan alb şi negru”. Hmm… Sună tare bine, dar să aflăm părerea juraţilor.
“Avem o bucăţică de ton, de ton şi poţi să-l bagi pe ţeava de la… telefon!”, încep chefii să cânte la vederea acestui preparat exotic.
Desigur, a primit trei cuţite şi multe încurajări!
Cel mai "bărbat emoţionat"! Bogdan Apostol dă rateu din cauza emoţiilor: "Ideea e foarte frumoasă, dar mo... Au reuşit să treacă mai departe şi i-au înveselit pe cei trei chefi! "Am o tigăiţă mică aşa şi-aşa!"...