Antena Căutare

De ziua lui, Chef Florin Dumitrescu a avut parte de o petrecere surpriză! Colegul Scărlătescu i-a făcut cel mai tare cadou: Un cocoș și o puicuță!

Pe 1 august, chef Florin Dumitrescu, juratul de la „Chefi la cuțite”,  a împlinit 30 de ani.  Odată cu schimbarea prefixului a avut parte de un carusel de emoții.

Pe 1 august, chef Florin Dumitrescu, juratul de la „Chefi la cuțite”, a împlinit 30 de ani. Odată cu schimbarea prefixului a avut parte de un carusel de emoții.

Ziua a început în forță încă de la primele ore ale dimineții când și-a verificat contul de Facebook și a aflat că i-a fost „spart”. „În primele momente m-am panicat și nu înțelegeam nimic. Am văzut postat un mesaj prin care eram anunțat că mi s-a spart contul, dupa care au început să curgă video-uri cu mesaje de la colegi și oameni dragi mie”, povestește Florin.

Cel mai frumos moment al zilei a fost petrecerea surpriză organizată de soția lui, Cristina. Pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului, prietenii l-au așteptat pe chef Florin purtând coroane și diademe pentru că fiind un leu veritabil, trebuia tratat ca un rege. Pentru o vârstă rotundă și cadourile era normal să fie speciale. În mod clar s-a remarcat cel oferit de prietenul și colegul de la “Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu. Acesta i-a adus un cocoș și o puicuță. Vii! “Metafora” nu e deloc greu de înțeles, mai ales pentru telespectatorii show-ului culinar care sunt la curent cu rivalitatea dintre chefi și toate tachinările lor din timpul emisiunii.

Punctul culminant al serii a fost surpriza pregătită de Cristina, un colaj de fotografii de când s-au cunoscut și pănă în prezent, având o coloana sonoră cântată chiar de ea. O piesă a Mariei Tănase, “All of me” a lui John Legend, melodia pe care au dansat și la nuntă, și pe “Pe mine m-ai ales” de la Bere Gratis au fost alegerile Cristinei. “Soția mea nu încetează să mă surprindă cu atat de multe talente. Horia Brenciu mi-a spus că o va lua în locul meu la următorul concert de la Sala Palatului J. De-a lungul relației noastre am primit tot felul de confirmări cum că suntem suflete pereche. Aseară am mai primit una! Cu o săptămână înainte, în timpul audițiilor de la Chefi, am ascultat obsesiv melodia Mariei Tănase cântată de Pink Martini. Nu am vorbit niciodată cu Cristina despre piesa asta, nu am ascultat-o înainte împreună, iar aseară am auzit-o cântată de ea. Mi s-au înmuiat genunchii! “, a povestit emoționat chef Florin Dumitrescu.

Ce urare a primit Florin Dumitrescu de la Bendeac! Fanii au râs cu lacrimi! „Și vezi că ai promis ceva, da?”... Cea mai frumoasă declarație de iubire! Soția lui Chef Florin Dumitrescu are o voce de care te îndrăgostești instant!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x